Loading...

Социалната мрежа на България

Бебешки колички Dsland от блога на ilia momchilov

Бебешка количка с марката Dsland по дизайн на Stokke Xplory – една изящна количка на 4 колела. Този дизайн колички е единственият в света при, който Вие избирате на каква височина да бъдат поставени коша или седалката от земята.
За разлика от някой модели колички при които кошът за новородено е разположен близо до земята и детето буквално се намира на височината на ауспусите на колите или на нивото на вдигналият се прах по улиците тук това е невъзможно. Кошът за новородено може да бъде монтиран високо горе,  което е допълнително удобство и за майката – новороденото бебче се намира буквално на една ръка разстояние от нея.
Регулиращата се по височина дръжка в три различни положения, заедно с регулиращият се кош правят количката универсална независимо от височината на мама или татко. Само с 2 движения можете да настроите, количката от най-ниско в най-високо положение и татко да поеме щафетата по алеите из парка след работа.


Седалката  по-големи деца може да бъде монтирана в двете посоки на движение и отново да бъде с променяща се височина. Така на практика количката расте заедно с Вашето дете. Обърната с лице към майката седалката има три положения на наклон – за активно наблюдение докато се разхождате, за почивка с лек наклон, или за сън.  Подложката за крачета може също да бъде настроена, така че краката му винаги да са подпрени на нея, а не да провисват, след като детето стане малко по-голямо.
Иновативната рамка с изнесена на напред чанта за принадлежности  и измест6ен център на тежестта към предните колела,  прави количката изключително стабилна и маневрена.
Още малко подробности за бебешката количка Dsland:
Изработена от лека алуминиева рамка с регулираща се височина
Гуми с меко покритие за да може количката да вози меко и удобно
Чанта за багаж
Иновативен дизайн на задните колела с премахната греда между тях. По този начин никога няма да се спънете в нея докато бутате количката.
Централна спирачка на двете задни колела
Предни завиващи колела
Предните колела са с по-малко разстояние между тях отколкото задните. Разположени така количката е много по-маневрена отколкото останалите колички. Необходим е съвсем лек натиск върху дръжката в една или друга посока и количката ще завие мигновено без да е необходимо много пространство.  Ще забележите предимството на тази функция когато, сте в магазин, в коридор или друго тясно пространство.
Кош за новородено
 Кошът за новородено може да се монтира на различна височина на рамката на количката
Твърда основа на коша
Място за играчки и принадлежности в коша
Сенник с удължение
Покривало на коша от водонепромокаема материя
Ципове на покривалото за регулиране на температурата в коша и предпазване от вятър или дъжд
Прозорец на сенника на  коша за новородено отварящ се с ципове за топлото време


Седалка:
Монтиране на седалката в двете посоки на движение
Мека вътрешна тапицерия на седалката
3 позиции на наклон на седалката, когато е монтирана с лице към майката
2 позиции на наклон на седалката, когато е монтирана  по посока на движението
Голям сенник с прозорец и мрежа за проветрение
Голям сгъваем водонепромокаем сенник
5 точкови предпазни колани с регулиране на дължината
Меки подложки на коланите
Предпазен борд в цвета на количката
Подложка за краката на детето, която се може да се удължава
В комплекта са включени количка с кош за новородено, седалка, чанта за багаж, която се слага на рамката на количката, дъждобран, одеяло за коша за новородено, комарник и чадърче в цвета на количката.


*Внимание - бебешката количка е с марка Dsland, а не Stokke Xplory

Stokke All


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От ilia momchilov
Добавено Апр 30 '14

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви