Loading...

Социалната мрежа на България

Интересни функции на Google Pixel свързани със снимки от блога на teddyn1

Google Pixel е мощно мобилно устройство, което поставя силата на Google на една ръка разстояние. Това опростява всяко взаимодействие. Независимо дали правите снимка или изпращате съобщение, Pixel има всичко необходимо на едно място. Разгледайте някои от най-забележителните му характеристики. Те включват възможността да правите снимки на Snapchat направо от заключения екран, настройки за дълга експозиция и разпознаване на тялото.

Snapchat директно от заключения екран

Нова функция Snapchat е включена в смартфоните Pixel 6 на Google. Функцията „Quick Tap to Snap“ позволява на потребителите да правят снимки и да играят с обективи, без да отключват телефоните си.

Snapchat е достъпен и от заключения екран на Google Pixel. Всичко, което потребителят трябва да направи, за да го отвори, е да докосне гърба на устройството. След като сте там, камерата ще се отвори. След като направят Snap, потребителите могат да си играят с различни лещи и след това да ги споделят в своите акаунти в социалните медии. Въпреки това, ако потребител не желае да споделя своите Snaps в приложението, той може да изключи функцията, като отиде в настройките.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш