Loading...

Социалната мрежа на България

Как да бъдем на първите места в Google от блога на Димитър Йорданов

За да бъдете на първите места в най-голямата световна търсачка Google е препоръчително да поработите върху оптимизацията на вашия сайт. В случай, че искате да се издигате по точно определена ключова дума, трябва да градите връзки от сайтове с релевантно на вашето съдържание. Честно казано ако не разбирате от SEO оптимизация, най-добре потърсете специалист.

Има два типа хора, които предлагат SEO оптимизация. Едните са така наречените фрийлансъри, а другите специализирани фирми за онлайн реклама. Ние от www.delow.net сме от втория тип. Години наред оптимизираме всякакви видове сайтове и ги пращаме на първите позиции в класацията на търсачката.

Прецизното изграждане на връзки и разнообразието на линковия профил към сайта ви са двете неща, които владеем до съвършенство. Редом с това обаче сме компетентни в онлайн рекламата, работата със социални медии, артикъл маркетинга и други важни неща.

В момента ние работим за петнадесет клиента и поддържаме добрата им репутация в търсещата машина. Основната ни цел е да държим сайтовете ви на първа страница в Google и на възможно най-високата позиции. Разбира се, заветното първо место е това, към което се стремим.

В случай, че имате собствен сайт или онлайн магазин, който не прави достатъчен трафик, за да задоволи нуждите ви, не чакайте дълго, а посетете Delow и се поздравете с успех. Поддържаме постоянен контакт с клиентите си и им предоставяме пълни отчети за свършената работа през месеца.

Заключителни думи

И макар все още млада, нашата фирма за SEO оптимизация еволюира и има претенции, да стане една от най-търсените в София и не само. Разбира се, времето ще покаже как ще се справим при все новите правила и ъпдейти на Google, но едно е сигурно и то е, че няма да се откажем. За повече информация относно услугите ни влезте в сайта или се обадете на телефоните ни за връзка.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш