Loading...

Социалната мрежа на България

Кой размер на въздушен компресор е подходящ за домашна употреба? от блога на teddyn1

Какъв е добрият размер на въздушния компресор за домашна употреба?

В зависимост от задачите, които ще изпълнявате, може да искате да закупите малък въздушен компресор. Те се доставят с пирон и маркуч за въздух и могат да осигурят достатъчно въздух за завършване на някои работи по подстригване. Малките въздушни компресори са идеални за лека употреба в дома, но ако възнамерявате да ги използвате за по-големи проекти, може да се наложи да ги подобрите. 

Разгледайте някои видове тук - https://gav-bulgaria.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%be%d1%80%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%b7%d0%b4%d1%83%d1%85/


Размерът на въздушния компресор, който избирате, трябва да се основава на дейностите, които планирате да извършвате с него. Ако не планирате да премествате компресора много, не се нуждаете от специална конструкция. Например, ако ще го използвате само на палубата или терасата си, можете да закупите по-малък модел, който е лесен за пренасяне и не изисква колела. Също така, ако искате да извършвате някои ръчни работи около къщата, помислете за закупуване на преносим въздушен компресор, който може лесно да се премества.


Видът на въздушните инструменти, които използвате, и това колко често ги използвате, също ще определят размера на въздушния компресор, от който се нуждаете. Направете списък на всички въздушни инструменти, които използвате, и създайте графика, показваща колко често използвате всеки инструмент. Направете списък на инструментите, които използвате, и на работния им цикъл. Работният цикъл е термин, използван за описание на времето, което е необходимо за презареждане на въздушния резервоар.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш