Loading...

Социалната мрежа на България

Колко бързо се движат детските автомобили с акумулаторно захранване? от блога на teddyn1

Има много причини, поради които родителите може да се чудят: "Колко бързо се движат детските автомобили с акумулаторни батерии?" Някои деца искат спортни автомобили, докато други се задоволяват с обикновен джип. Каквато и да е причината, скоростта на автомобила на детето ви, задвижван с батерии, ще зависи от размера на батерията и двигателя. Макар че децата могат да достигнат 3,7 км/ч с автомобил, задвижван с батерии, не искате да позволявате на детето си да достигне тази граница на скоростта или рискувате то да изпадне от автомобила!


Изработката по поръчка е един от най-престижните варианти за увеличаване на скоростта на електрическата кола за каране на вашето дете. Ако искате да увеличите скоростта на електрическата кола на детето си, можете да инсталирате регулатор на скоростта и резервен звуков сигнал. Последният може да подобри безопасността на детето ви по време на движение на заден ход. Други опции за изработка по поръчка включват LED задни светлини и фарове, които могат да подобрят видимостта през нощта. Някои електромобили могат да бъдат повдигнати, за да могат да се използват извън пътя и да поддържат висока скорост дори при кален и неравен терен. 

Разгледайте магазина за бебешки и детски играчки, за повече детайли и модели на детски коли - https://ohoboho.com/


Скоростта на детския електромобил, задвижван от батерии, зависи от размера на батерията и възрастта на детето. Повечето деца на възраст между три и шест години могат да използват шестволтова батерия, но за деца на възраст над девет години 12V батерията може да бъде увеличена до 24-волтова или 36-волтова батерия. Последната е безопасна за деца на шест и повече години. А ако детето ви е по-голямо, може да помислите за закупуване на по-бавен модел вместо него. Винаги можете да купите по-бърз по-късно, когато детето ви е по-зряло и готово за това.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш