Loading...

Социалната мрежа на България

Пиърсингът - екстравагантното бижу за тялото от блога на Ivo


Младото поколение се развива всестранно и все повече навлиза в модните дълбини. В днешно време се търси всякакъв начин да изразиш себе си.  Ако ви се струват скучни класическите дупки на ушите на помощ идва най - ексцентричното бижу - пиърсингът. Представлява пробождане на тъкан от тялото, с цел прикрепване на различно бижу.

Видовете пиърсинг и бижута прикрепени към тях са:

1. Пиърсинг на пъпа - Най - често използват от лолитките. Бижутата, които могат да се прикрепят са с най  различни форми и модели. Единственото правило е да са от медицински метал. Бижутата варират от пластмасови, метални топчета с камъчета, до висулки с пеперудки, сърчица и каквото друго ви дойде на ум. Накитите наистина стоят красиво и секси.
2. Пиърсинг за вежди - За това място няма как да има изобилие от разнообразие на бижута, защото не позволява. Единствените бижута, с които можете да се накичите над очите са топчета, различни по материал и цвят.
3. Бижу за езика - Уникално неподходящо място за поставяне на бижу, но на какви ли не мъки се поставят младите само и само да са в крак с модата. Бижутата може да са звездички, цветенца, сърчица, стига да не са много релефни, за да ви дразнят.
4. Пиърсинг за ухо - Ухото е част от тялото, която може да бъде пробивана почти навсякъде, като се поставят бижута различни по големина, дължина и форма. Кото видове накити могат да се поставят кръгли топчета, метални шипове, халкички, висящи обеци, спираловидни обеци, метални пръчици, които свързват меката част на ухото и вътрешната. Другият вид пиърсинг за уши, който също се възприема като бижу е е доста "хард" и е за много по - смелите и готови да експериментират. Става дума за флешовете - това е особен вид разширяване на дупките на ушите, в които се поставят различни по големина овали. За по - ексцентричните това е неповторимо бижу.

Когато е с мярка всичко изглежда красиво. Прекалено много пиърсинги по тялото не е сред тези неща, и то когато са на тялото на една крехка жена.

     Блог

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От Ivo
Добавено Ное 10 '13

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви