Loading...

Социалната мрежа на България

Сравняване на новите телефони iPhone с първия модел от марката от блога на teddyn1

Когато сравнявате най-новите iPhone с първия телефон от марката, трябва да вземете предвид няколко ключови точки. Първо, процесорът на съвременните айфони е много по-мощен от оригинала. Освен това имат система с двойна камера и по-голям дисплей. Вижте как са се развили моделите на марката през годините


Мощен процесор

Процесорите на телефоните от марката, съвсем естествено, се развиват непрекъснато, за да осигурят безпроблемна работа на устройствата.


Например, iPhone 10 на Apple има 5 пъти по-мощен процесор от оригиналния iPhone. Този чип е проектиран от Apple и има шест ядра, включително две високопроизводителни ядра и четири ефективни ядра. Това повишава производителността и ефективността, особено при многопоточни натоварвания. Освен това, има по-мощен графичен процесор, както и проектиран от Apple процесор за обработка на изображения и видео енкодер. Друга функция е Secure Enclave, която е от съществено значение за сигурността на Face ID. Този чип също подобрява живота на батерията, с до два часа по-дълъг живот на батерията в сравнение с iPhone 7 и iPhone 8 Plus.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш