Loading...

Социалната мрежа на България

Хранителни добавки за стомаха от блога на Jamie

При съвременния нередовен начин на хранене и при положение, че повечето хора консумират вредни храни, които по различни начини натоварват храносмилателната система, повечето българи имат различни оплаквания свързани със стомаха. Газове, запек, подуване на стомаха или твърде бавно и тежко храносмилане са само част от проблемите, с които се сблъскваме ежедневно и за които, колкото и да не ни се иска да си признаем, сами сме си виновни.

 

http://kolastra.v.bg/ предлага голямо разнообразие от хранителни добавки, някои от които специално създадени за да подобрят различни състояния, свързани с храносмилателната система. Разбира се, ефектът не идва за един ден, но все пак не е нужно да чакате твърде бързо за да оцените правилно въпросните продукти.

 

Начинът, по който някои от предлаганите хранителни добавки влияят върху храносмилателната система е посредством млечно-киселата бактерия Лактобацилус Ацидофилус. Може би си задавате въпроса какво търси тази бактерия в капсулите с хранителни добавки и отговорът е доста интересен.

 

Всъщност, това, което прави тези хранителни добавки толкова ценни и което ги отличава в значителна степен от повечето продукти от този сорт на пазара е, че като основна съставка се използва не друга, а именно коластра.

 

За тези от вас, които не са запознати и не знаят какво точно е коластра, това е първата кърма на бозайниците, която се отделя през първите 3 или 4 дни след раждането, след което спира и се заменя от обикновена кърма.

 

Тук трябва да кажем, че коластрата значително се отличава от тази кърма, която започва да се отделя след 4-тия ден. На практика, коластрата дори не е бяла, каквото е традиционно всяко мляко, а е по-скоро жълта. При нея се наблюдава необикновено голяма концентрация на хранителни вещества и има способността да предава имунитет за редица заболявания, което създава защити сили в новороденото. Това е начин на природата да даде на всеки новороден бозайник възможно най-добър шанс да оцелее. Освен това, стомахът на новороденото е изключително деликатен, така че можете да си представите колко трябва да е полезна, лека и безопасна храната, която то консумира.

 

Именно тази супер-храна, както я наричат мнозина, е основа на цяла поредица от хранителни добавки, които са създадени така, че да засилят цялостно човешкия имунитет.

 

Както вече споменахме, ефектът върху храносмилателната система е изключителен. Приемът на някои от продуктите може да осигури по-добро и бързо храносмилане заради съдържанието на полезни за здравето бактерии. Освен това, хората ще решат до голяма степен проблемите си с подуването на стомаха, появата на газове или бавното храносмилане. 


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От Jamie
Добавено Окт 21 '15

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви