Loading...

Социалната мрежа на България

4 най-търсени секс играчки от блога на Dobri

Не всеки притежава секс-играчки, но когато човек един път се докосне до тръпката, която носят те, обикновено ги превръща в редовна част от своя сексуален живот. Те могат да имат най-различен характер и естество.


Някои са създадени за мъже, други - за жени, а трети - за ползване от двойки, които искат да намеря начин за увеличаване на сексуалното си удоволствие. На следващите редове ще се запознаете с тенденциите на пазара и с това, което се търси най-много напоследък.


4 най-търсени играчки на пазара 

Напоследък с разрастването на онлайн бизнеса се разрасна и пазарът за секс-играчки. Несъмнено има една доста голяма част от потребителите, за които е голямо неудобство да влязат в секс-шоп и да дискутират с продавач-консултантите какво точно иска и защо.


Възможността да се пазарува по интернет прави този момент много по-лесен, да не говорим, че за хората масово се предлага възможността да пазаруват дискретно, без да се разбира от доставчика какво точно носи. 


1. Силиконови пръстени 

Силиконовите пръстени са един от най-популярните артикули със сексуално предназначение, които се предлагат днес на пазара. Те са създадени за поставяне на пениса по време на секс.

Използват се за да се предизвика по-продължителна и качествена ерекция и са един безопасен начин за подобряване на сексуалното удоволствие по време на акта.


2. Силиконов ограничител (Ohnut) 

Съществуващ от скоро на пазара, силиконовият ограничител не е необходим на всеки потребител, но онези, за които е полезен, го оценяват по достойнство. Ограничителят се ползва от хора, които имат по-дълъг член.


Макар че това се приема за привлекателна черта, всъщност по-дългият орган може да предизвика доста болка. За да не се стига до там, пръстенът се поставя в основата на члена и не му позволява да влезе по-дълбоко във влагалището. По този начин се постига максимално удовлетворение и за двамата.


3. “Фенерче” 

Аксесоарът, който в по-добре познат под името фенерче, се нарежда сред най-купуваните продукти на пазара. Той е специално предназначен за мъже и е помощно средство, което се използва за по-добра мастурбация.


Фенерчето имитира вагина. То е един изключително креативно създаден продукт, който се поддържа изключително лесно и безпроблемно. Той е дискретен и удобен за съхранение на избрано от вас място.


4. Силиконово дилдо 

Класическото силиконово дилдо без капка съмнение е сред най-търсените и широко разпространени секс-играчки на пазара. Това е тенденция от много дълго време насам, като този вид артикули без съмнение превъзхождат по интерес вибраторите с батерии.

В този случаи не се нуждаете от смяна на батерии, защото такива няма, а поддържането е изключително лесно и удобно.

 


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш