Loading...

Социалната мрежа на България

Как да си изберем татуировка от блога на www.fBet.bg





Днес, да си направиш татуировка е нещо модно и стилно, което печели респекта на хората около вас. Хората вземат решение на обрисуват телата по различни причини. За някои това е мания, за други-начин да изтъкнат, че и те са способни на това. Едни го правят за удоволствие, други-заради някой. Малко са хората, които осъзнават истинското значение на татуировката-да напишеш или нарисуваш нещо, което знаеш само ти, което е от значение за теб, носи ти късмет или е свързано с нещо, което обичаш, просто искаш да си секси и си правиш секси татуировки. Независимо, обаче, дали хората рисуват телата си, защото им харесва, защото са пристрастени или защото има нещо, което не искат да забравят, процеса на татуиране е един и същ. Най-важното е човек да знае каква точно татуировка желае, а всичко останало се доизяснява в последствие. Ето, няколко съвета, които може би ще помогнат при избора на татус.

Както казахме, най-напред трябва да знаете какво искате. Има безброй много видове, модели и образци, които могат да ви бъдат от полза, както и още толкова идеи, които могат да се появят на бял свят, благодарение на вашето въображение и креативен нюх. Татуировката ви може да бъде малка, голяма, рисунка, надпис или и двете, може да бъде една, но след нея да дойде и втора. Каквато и да е, тя ще застане по най-добрия начин, ако бъде поставена на най-подходящото място. По този въпрос също се изисква сериозно отношение, понеже според вас, една рисунка може да отива на една част от тялото ви, но всъщност да изглежда красива и загадъчна на друго място. По тази причина, трябва много добре да помислите, преди да се решите да украсите тялото си с  перманентна 3D татуировка.

Друг важен детайл е типа на кожата ви. Хората са различни, някои са алергични към нещо, други не. За да не си навлечете проблеми, най-добре първо да се консултирате с татуист или лекар. Например, тези, които са с по-светла кожа, може да не понесат цветното мастило, други пък черното. Цвета на кожата е от значение, така че не трябва да пренебрегвате и тази опасност.

След като вече в главата ви се върти идея за една много добра татуировка, трябва да се посъветвате и с татуист. Това са хората, които могат да ви дадат насоки, да ви ориентират, да отговорят на въпросите ви относно татусите. Те могат да ви кажат дали вашата идея е достатъчно добра, за да се появи върху тялото ви, дали се нуждае от редактиране и кога е напълно готова. Освен това, ако не ви се умува или искате да се оставите изцяло в ръцете на татуиста, може да откриете колко впечатляваща е неговата креативност или да съчетаете идеи, работейки заедно. За да бъде възможно всичко това, е задължително да попаднете в ръцете на специалист, а не на аматьор, така че най-добре се допитайте до ваши познати, които са ползвали такъв вид услуги.


Татуировката е нещо, което ще стои върху тялото ви цял живот, така че не трябва да вземате прибързани решения относно детайлите, свързани с нея. Обмислете добре дали сте готови да направите тази крачка, дали ще издържите и дали ще може да носите тази рисунка завинаги. Една татуировка определя същността ви, затова покажете най-доброто, като задействате въображението си докрай и в съзнанието ви се появи най-подходящия белег, показващ душата ви.


Коментари

Сеп 28 '14
Много полезна статия
Трябва да си логнат за да коментираш