Loading...

Социалната мрежа на България

Как се пуска обява в интернет от блога на www.fBet.bg

Напоследък все повече хора се мобилизират и стават доста по-активни по отношение на организацията и управлението на собствения си живот. Независимо дали става въпрос за бизнес, за допълнителни доходи или за собственост, интернет, и в частност сайтовете за публикуване на обяви, предлагат най-достъпните методи за реклама.

Ефективността на интернет, както и лесният и бърз достъп до целия свят, наложиха трайни тенденции за популяризиране на стоки и услуги. Предлагането, търсенето и заменянето вече се осъществяват основно чрез този информационен обмен, който се предлага от всеки сайт за малки обяви. Предимството е, че в повечето случаи услугата за публикуване на рекламния  текст е безплатна. Не е за подценяване и фактът, че повечето потребители търсят това, от което се нуждаят в сайтовете за обяви. Там всичко е подредено по категории и всеки може да се ориентира лесно и бързо.
Разбира се, че „безплатен обяд няма“, ето защо, ако ще се възползвате от публикуването на безплатни обяви, се изисква и инвестиция от ваша страна. И по-точно– да отделите време.
Резултатите няма да закъснеят, а всъщност рискувате само няколко часа и вашата цел ще е наполовина постигната.
За ваше улеснение ще ви помогнем с няколко съвета, за това, как се пуска обява в интернет. Нужно е само да следвате нашия план.Той е изпитан и дава добри резултати. На първо място – по-лесно се работи и се постига повече.


План за публикуване на Безплатни обяви: , малки обяви


Първа стъпка
Първо формулирайте за себе си, точно и ясно, каква е целта и напишете текст, подходящ за обява. Например: искате да продадете вещи, които вече не са ви нужни. Напишете за всяка вещ поотделно кратка обява. Защо е нужно да са в отделни обяви ли? Повечето сайтове за публикуване на безплатни обяви предлагат различни категории, в които може да пуснете вашето съобщение, според тематиката.Пък и във всеки сайт за обяви има ограничение за дължината на текста.


Втора стъпка
Направете снимки. Ако имате възможност да визуализирате предлаганата вещ или услуга – направете го. Използването на снимки ще ускори постигането на резултатите от обявата. В случай, че използвате снимки, които намирате в интернет – не очаквайте бързи резултати. Много по-ефективни са обявите, които съдържат реални снимки на това, което предлагате.


Трета стъпка
След като вече сте формулирали текста и имате снимки, потърсете в интернет пространството сайтове за обяви.  Търсачките ще ви насочат най-добре. Пишете ключови фрази: малки обяви, безплатни обяви, сайт за обяви  и т.н.  Извадете колкото се може повече сайтове, като копирате адресите им като линк, например с ексел, уърд или друга програма, с която работите.


Четвърта стъпка
Имате подготвен текст, снимки, списък със сайтове за обяви. Вече сте на финала. Започвате да влизате във всеки сайт от списъка ви, да следвате стъпките, които са нужни и публикувате обявата си.


Пета стъпка
Запазете списъка, като отбелязвате в него подробности, например в графа „забележки“. По-късно ще може да направите полезни изводи.

Какво повече?! Очаквате резултати!


И както казва Мечо Пух „Колкото повече – толкова повече“. Всеки сайт за безплатни обяви си има своите потребители. Колкото повече сайтове за обяви ползвате, толкова по-голяма е вероятността да продадете, купите или замените стоки или услуги.
Успех!


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш