Loading...

Социалната мрежа на България

Любопитно относно лечение със зъбни импланти от блога на Димитър Йорданов

Едно от най-добрите решения при липсващи зъби, е лечението със зъбни импланти. Поставянето на имплантите замества стандартните подвижни протези и дава добри резултати в много от случаите, за които ще стане дума в тази статия. Ако сложите мост, то се налага да изпилите съседите на липсващите зъби, а подвижната протеза се монтира в съседната лигавица и останалата част се използват за опора на близките зъби.


Зъбните импланти правят разликата между мостове и протези като се интегрират директно в костта и нямат съприкосновение със съседните зъби. По този начин вие възстановявате натуралните си зъби и не пречите на останалите. Конвенционалните импланти се поставят в меката кост, докато базалните биват монтирани в твърдата кортикална кост.


В наши дни лечението с базални зъбни импланти се прилага, както за пушачи, така и за хора с пародонтално заболяване. И двата случая може да се радвате на добър ефект, който ще възвърне вашата усмивка и самочувствие. Тук дори не се изчаква време за заздравяване на раната при изваден зъб, а се действа непосредствено след оперативната намеса.


Бързаме да кажем, че при базалната имплантология няма да имате проблеми с болка и дискомфорт. Всичко протича под местна упойка и вие се чувствате идеално през цялото време.


Лечението със зъбни импланти може да е различно спрямо вида им. Ето защо ние препоръчваме BOI имплантите като сигурен начин за справяне с проблемите при частично или напълно обеззъбени пациенти. Дизайнът на този вид импланти е направен, така че да получите 100% качество срещу парите си.


Цените на базалните зъбни импланти зависят от развитието на заболяването и сложността на операцията. Въпреки всичко, това е една добра инвестиция във вашето дентално здраве, която лично ние горещо препоръчваме. Похарчените пари за зъбите ви, ще се възвърнат с времето и вие ще усетите този факт, когато отидете на работа или на среща с приятели. Бъдете смели във вземането на решения! 


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш