Loading...

Социалната мрежа на България

Как да предпазим лицето си с крем 30+ от блога на Димитър Йорданов

Ако навършите тридесет години, то със сигурност навлизате във втория етап на живота и със сигурност сте напуснали младините даже по отношение на външния си вид. Лицето ви загрубява, става по-сухо и на места се появяват малки бръчки, които ви притесняват. Изходът се намира в използването на крем за лице 30+, който можем да открием в повечето магазини за козметика.


Разбира се, това че годините тръгват напред, не означава, че е добре кожата да изпреварва събитията. Тя трябва да отива на възрастта ви без излишни ефекти, които да ви тормозят и създават някакъв вид дискомфорт. В случай, че още не сте открили начина за подмладяване, то със сигурност е желателно посещението при козметик или дерматолог.


Ние ви съветваме да миете редовно лицевата кожа през деня и нощта, за да получите хидратиращ ефект, който е от съществена важност. Това напътствие важи за хора на всякаква възраст, а не само за тези на 30 години. Винаги употребявайте подходящия крем за лице, тъй като той помага за овлажняването.


Рано сутринта е препоръчителна употребата на продукт за почистване със съдържание на алфа-хидрокси. Такива ще намерите във всяка сериозна козметика, така че не се притеснявайте за нищо. Вечерно време се измийте с кремообразен лосион, за да имате красив завършек на физиономията си.


Освен крем за лице 30+ е добре да се съобразите с храненето си. Наблягайте на зеленчуци и плодове, като избягвате бързите, пикантните и мазните храни, които могат да се открият във всяко едно заведение. Винаги знайте, че менюто ви е много важно за здрава и красива кожа.

Предпазвайте се от вредните слънчеви лъчи. Това може да стане с кремове притежаващи успокоителни съставки и действащи по положителен начин на кожните клетки. Такива продукти са абсолютно достъпни днес, даже ако посетите онлайн магазина Faberlic.


За нищо на света не пропускайте да сложите нощни кремове и такива за очи. С навлизането в тридесет годишната възраст вие вече сте задължени да използвате кремове, ако искате здравина и блясък на кожата. Кремът за очи например премахва тъмните кръгове от преумора и възвръща нормалния ви външен вид. Вярваме, че сме били достатъчно изчерпателни със статията ни.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш