Loading...

Социалната мрежа на България

LED луни за вашето качествено осветление от блога на Димитър Йорданов

Light emitting diodes или съкратено LED представляват диоди излъчващи светлина. За разлика от обикновените осветителни тела, то светодиодите се формират от малки капсули или лещи, които са поставени в топлоизолационен материал. Ако закупите LED луни например, ще получите висока доза икономичност и дълъг срок на експлоатация.


Говорейки за LED луни ние трябва да имаме предвид, че последните дават стабилни резултати при енергоспестяването. Те също така са изключително подходящи за интериорния дизайн на дома и офиса, тъй че не се лишавайте от тях.


Съвременното енергоспестяващо осветление се препоръчва на всички хора. Една крушка може да издържи близо 50 000 часа, което е десетки пъти повече от волфрамовите варианти, които познавахме до скоро. Икономията на ел. енергия се усеща още през първата година на използване, тъй че нищо не ви пречи да пробвате.


Закупените LED луни имат излъчване на достатъчно осветление и оказват позитивно влияние върху всички нас. Модерната им визия, съчетана с нормална цена дава решение на всеки един проблем. Луничките имат правилно разпределение на светлината стигащо до всяка точка на даденото помещение.


Тук трябва да отбележим, че лед осветлението е напълно безвредно за човешкото око. Отсъстват познатите IR и UV лъчи вредящи на нашето здраве, а това е една от силните позиции на светодиодните светлини.


Инсталацията на  LED луни е лесна и клиентите могат да осъществят дистанционен контрол върху тях, без да имат затруднения. Ефектът е много добър и ще се хареса на вашите гости, близки и роднини. Що се касае до парите, то тези продукти не са толкова скъпи, за да не може да си ги позволите.


Обобщение


Разпределението на луничките, зависи основно от вашето обзавеждане. Най-често се използват в хора над бара или в кухненското помещение, точно над работния плот. На вашето внимание оставяме преценката, къде да ги сложите и ви пожелаваме успехи във всички отношения. Икономисайте ток със съвременните технологии още днес!

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш