Loading...

Социалната мрежа на България

Да отбележим Деня на влюбените в старопрестолния град Велико Търново от блога на georgi georgiev


Докато се отърсим от Новогодишните празници, ето нов празник чука на вратата. Няма начин да не празнувате на 14 –ти февруари! Това е празник за всеки- едни ще почетат виното и веселието, други ще наблегнат на любовта. Който и празник да изберете, ще е необходимо да направите малка предварителна подготовка.

Не разполагате с много време, затова в обедната почивка се разровете в интернет и намерете подходящ подарък за любимата жена. Защото дори и да празнувате Трифон Зарезан, тя със сигурност ще чака своя подарък за Св.Валентин. И за да не се изложите, намерете това, което ще ви издигне в нейните очи.

Много магазини предлагат красиви сувенири и романтични подаръчета. Не забравяйте, че и през март ще трябва да й подарите нещо. Бъдете креативни и изненадайте любимата си с нещо различно.

В момента се разиграва истинска война за клиенти между елитните хотели в цялата страна. Всички предлагат атрактивни 1 и 2 дневни пакети, които биха задоволили и най- капризния вкус.

След кратко пътешествие по сайтовете се открои една хубава оферта от гр. Велико Търново. Възможно е мнението ми да е субективно, но този град винаги се свързва с някаква мистична романтика.

Гранд Хотел Янтра във Велико Търново предлага нощувка в съчетание със закуска и тържествена вечеря с оркестрова музика за сумата от 90 лв на човек. Ако искате да поостанете, т.е. да резервирате 2 нощувки, отново със закуски и тържествена вечеря- цената ще е 141 лв на човек.

Менюто за празничната вечеря е повече от прекрасно. Започва с традиционната овчарска салата, продължава с панирани топени сирена в компанията на сладко от боровинки. Следва роле от свински врат със сос „Грейди“ и картофен мус, наречено Порселет Фарси. Разбира се, не може без десерт. Еклеровата торта подхожда най- много на тази вечеря.

Офертата включва използване на басейн, джакузи и фитнес напълно безплатно, за СПА терапиите и процедурите за лице ползвате 20% отстъпка от цената. Само за влюбените е предвиден бонус- сауна- парк, включващ сауна, парна баня и релакс зона.

Гранд Хотел Янтра има 4 звезди и предлага лукс и красота целогодишно. От него се разкриват невероятни гледки към редица забележителности на града, а веднъж годишно покрай него минава влакът Ориент Експрес.

Със сигурност прекараното време във Велико Търново и конкретно в Хотел Янтра ще ви зареди с много положителни емоции.

Още разнообразни оферти, може да намерите тук: http://www.rooms.bg/hotel-veliko-tyrnovo.html


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От georgi georgiev
Добавено Фев 12 '16

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви