Loading...

Социалната мрежа на България

Кога е най-подходящо да носим мокасини от блога на Dobri

Повечето хора, чувайки думата мокасина, в главата им се прокрадва мигновено асоциация с лято, яхти и море. И за това си има точното обяснение. Колкото и странно да ви се струва, то съдбата на този модел обувки започва точно от там. Нека преди всичко останало споменем, че това са едни от най-удобните, леки и желани модели, завършващи по перфектен начин мъжката или дамска визия, придавайки класа и стил и на двата пола.


Ако се чудите защо точно тези обувки са се превърнали в желани, то нека споделим, че модните подиуми са отявлен виновник това да се случи. Днес имате възможността да се сблъскате с първокласни мокасини, изработени от различни материали. Много от тях  са дело на световноизвестни марки, доказали името си през годините. Доверете ни се и ви обещаваме, че инвестицията ви ще бъде напълно оправдана.


Предлагаме ви да не губите повече време, а да посетите онлайн магазина Tendenz.bg или физическите обекти, носещи това име. Там ще попаднете на нечуван коктейл от всевъзможни ежедневни обувки, подходящи за носене през по-голямата част от времето през годината. Гарантираме ви, че качеството на обувките, които са селектирани на това място, е толкова високо, че инвестицията ви няма как да не бъде оправдана.


Освен всичко останало, можете да пазарувате неограничено и по всяко едно време, когато на вас самите е удобно. Нека не забравяме, че обувките са предпоставка за това как ще се чувстваме самите ние, затова трябва внимателно и с мярка да ги избираме. Подарете си дълги разходки, пропити с щастливи и запомнящи се моменти, докато върху краката си носите идеалните мокасини или ежедневни обувки, подходящи за разходки.


Кога е подходящо да носим мокасини


Мокасините са типично пролетно – летни обувки. Най-добре е да се съобразите с времето навън, преди да поставите краката си в тях. Можете да ги носите както в офис средите, съчетавайки ги с тънък летен панталон, така и на разходка или в ежедневието си. Подходящи са изключително много за яхтени партита и среднощни забавления.


Няма определен сезон, който позволява носенето на такъв тип обувка. Единственото, с което трябва да се съобразите е да не бъде мокро навън. Разбира се, зимата е изключено да носите мокасини или други ниски обувки, тъй като температурите обикновено не са толкова благосклонни. Ако ли обаче е достатъчно топло и няма никаква причина да не ги обуете, то значи можете да им се насладите за толкова дълго, колкото пожелаете.


Какви са основните специфики, които трябва да знаем


  • Почти задължително е да се носят на бос крак, в противен случай рискувате да демонстрирате проява на твърде лош вкус;
  • Ако професията ви не е твърде сериозна, то съветът ни е да навиете крачола на своя панталон, така че акцентът да пада върху обувката;
  • Разполагате с възможност да експериментирате на воля – мокасините са подходящи както за дълги ленени панталони, така и за къси джинси.


В магазините Tendenz гарантирано ще откриете решение на вашето търсене, благодарение на което имате възможността да изглеждате изключително стилно и неподправено. Инвестирайте малко, а получете много в замяна!


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш