Loading...

Социалната мрежа на България

Отлични цени на хамалски услуги в София - hamalite.bg от блога на Пътник Български

Търсите хамалски услуги в София? Искате те да са качествени, бързи и по възможност на достъпни цени? На правилното място се!

Ние в hamalite.bg разбираме нуждите на нашите клиенти. Знаем колко неприятен може да бъде за тях целият процес по опаковане, товарене, изнасяне и превоз на всичките им мебели, аксесоари и уреди. За това се стремим да бъдем в помощ както на физически лица, които сменят квартира или дом, така и на фирми и институции. Предлагаме цялостни хамалски услуги в София - от оглед, до транспорта и финализирането на преместването.

Първата ни стъпка е безплатният предварителен оглед на жилището или офиса. С него вие не се задължавате с нищо към нас. Правим го, защото смятаме, че е това е правилния подход на работа. Извършваме огледи във всяко едно кътче на София, така, че не се притеснявайте, че не попадате в зоните ни на работа.

Втората стъпка е изготвянето на оферта. Ние наистина можем да се похвалим, че предлагаме отлични цени за хамалски услуги в София. Офертата включва всички цени, които ще дължите накрая и я изготвяме предварително, за да можете вие да сте наясно с всички разходи още от самото начало. Тази оферта е изготвена на база на предварителния оглед, разговор с наш сътрудник и е съобразена с вашите желания и вашия бюджет.


Само за ориентир ще споделим, че цените на хамалски услуги в София започват от около 20 лв. на час за хамал. Тази цена е само за труда и тя може да е една идея по-ниска или по-висока, в зависимост от това какви задачи ще му поставите. За превоз цената при нас за хамалски услуги в София е около 25 лв. на час. Така, че определено можем да кажем, че предлагаме отлични цени за подобен тип услуги, при това бързо, качествено и с внимание към детайлите


     Блог

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш