Loading...

Социалната мрежа на България

Трета фен среща на efrea.com

Детайли

Дата и час Окт 31 '15
Място
Русе
Организатор Ефреа България

Кой ще присъства

Описание

Ефреа e един от малкото онлайн магазини в България, които изключително много държат на комуникацията със своите фенове. И ето че заедно с вас успяхме да създадем една прекрасна традиция - ЕФРЕА ФЕН СРЕЩИ. 

Заедно преживяхме две чудесни фен срещи - едната през ноември 2014, а другата през юни 2015г. Прочетете повече за тях в нашия БЛОГ тук: http://efrea.com/blog/

Ето че отново е време да се срещнем и да преживеем нови ЕФРЕА ЕМОЦИИ! Екипът на Ефреа и вие, хората, които ни помагате да растем и да се развиваме. 

Имаме удоволствието да ви поканим на ТРЕТА ФЕН СРЕЩА, която ще се състои на 31 октомври 2015г. в град Русе. Събитието ще се проведе в ресторант "Панорама" в хотел Рига, където ще можем да се насладим на уникална гледка към река Дунав и града. Ефреа отново ще организира за вас специална частна гала вечеря, на която ще се забавляваме чудесно. Вечерята, разбира се, ще е изцяло за наша сметка. 

Дрескодът на вечерта, както обикновено – тоалети, закупени от Ефреа. 

Предвиждаме специално модно ревю, в което всеки би могъл да се включи, много позитивни емоции и още повече усмивки. Ефреа обещава и още “тайни” изненади.

Освен това можете да разчитате на нашето съдействие при резервации на места за нощувка, като ще направим всичко по силите си да предложим най-доброто на най-приемлива цена. 
Всеки, който реши да ни посети на този ден в Ефреа-център може да се възползва от 20% отстъпка на поръчка, която оформи и вземе на момента. 

Ще очакваме вашето потвърждение на имейл sales@efrea.com най-късно до 23 октомври (петък), като посочите вашите имена и телефон за контакт. 

Капацитетът на мястото, предвидено за събитието е 70 човека, така че побързайте да потвърдите присъствието си на посочени email адрес. 

Първите 70 потвърдили ще могат присъстват на нашата трета„Фен среща”. 

До скоро!


Коментари

Трябва да си логнат за да коментираш
Няма коментари