Loading...

Социалната мрежа на България

Уебинар за европейски проекти

Детайли

Дата и час Сеп 19 '15, 09:30
Край на събитието Сеп 19 '15, 16:00
Място
Интернет
Организатор Павел Петков

Кой ще присъства

Описание

Уебинарът ще Ви запознае както с възможностите за кандидатстване, така и с най-добрите практики при разработване и управление на европейски проекти.


Изключително систематизиран, лесно достъпен и преди всичко практически, уебинарът ще отговори на въпросите Ви Какво? Къде? и Как? през новия програмен период. Подготвен от утвърдени професионалисти с богат опит при изпълнението на европейски проекти и програми, еднодневният уебинар ще Ви помогне да разберете как се кандидатства успешно за европейско финансиране. Ще Ви запознаем с конкретните стъпки и дейности при изготвяне и подаване на проектно предложение. Ще отговорим на основни въпроси като по коя програма можете да кандидатствате, какви средства можете да получите, на какво да обърнете специално внимание и какви грешки да не допускате.


Какво включва уебинарът?

Презентации от утвърден експерт, сертификат за участие, достъп до виртуална класна стая, възможност за провеждане на дискусия с лектора, материали от уебинара, запознаване с реални проекти и възможности за кандидатстване.


За повече информация, моля посетете сайта :  www.consultpetkov.com/seminari/webinar-september

Коментари

Трябва да си логнат за да коментираш
Няма коментари