Loading...

Социалната мрежа на България

Защо жените и мъжете прибягват до услугите на секс магазините | Форум

Nikolay Traykov Авг 22 '14

Сексът, спането и храненето осмисля живота на повечето мъже, но както могат да ви омръзнат пържолите всеки ден, така може и да ви писне да правите всеки ден секс по един и същи начин в една и съща поза, ден след ден. Голяма част от двойките, които спрат да изпитват удоволствие от секса с партньора си, бързат да го сменят с друг, а не се замислят, че ако разнообразят сексуалния си живот, бързо ще си върнат апетита един към друг. Някои двойки прибягват до Кама Сутра, други си спретват сценка, а пък трети си купуват секс играчки от sex shop магазините. Въпреки, че повечето хора смятат използването на секс играчки за извратено и през живота си не са стъпвали в sex shop. Някои хора, които се притесняват да използват секс играчки си намират стотици оправдания от сорта на „Може да се нараниш с тях”, „играчките развалят истинския секс” и други познати фрази, но това ако беше така едва ли щяха да са толкова разпространени sex shop магазините по света.  


Голяма част от съвременните жените имат вибратори. В sex shop магазините се предлагат десетки видове вибратори и секс играчки, като анални топчета, помпи, вибриращи пръстени, еротично бельо, секс кукли и други аксесоари, с които можете да обогатите половия си живот.Някои хора се притесняват да влязат в sex shop и все по-често прибягват до услугите на онлайн sex shop сайтовете.Освен богатата гама от секс играчки, аксесоари, мазила и други артикули, онлайн sex shop магазините са предпочитани от хората, които се срамуват да влязат в sex shop магазин, дори само, за да разгледат или да попитан за някой аксесоар. Много мъже и жени не са се преборили докрай с предрасъдъците си и пазят секс играчките си само за себе си, въпреки, че има голяма вероятност партньорът им, също да се зарадва на тях. Разбира се има и хора, които не се притесняват да посещават sex shop магазините. Важно е да разберем, че пазаруването в sex shop, не трябва да бъде въпрос на срам, а на личен избор.


Секс магазините придобиват все по-голяма популярност у нас. Затова говорят и десетките онлайн секс шопове, които "плъзнаха" като комари в гореща лятна нощ. Честно казано "секс индустрията" се развива все по-бързо и затова говорят десетките революции в тази сфера. Като например "суперреалистичните секс кукли", които според създателите им  наподобяват човешката кожа 1 към 1.

Разбира се, че няма нищо по-хубаво от секс с истински партньор, но все пак - какво мислите за секс играчките и в частност секс шоповете? Ще се радваме да чуем Вашето мнение по въпроса!

Това мнение е редактирано от Nikolay Traykov Авг 22 '14