Loading...

Социалната мрежа на България

Използвате ли вибратори? | Форум

Nikolay Traykov Авг 21 '14

Някои хора могат да издържат без секс различно време, някои месец, други година, трети пък не могат да издържат дори ден, без да са правили секс, но има ситуации, в които човек не може да прави секс и прибягва до самозадоволяването, за да освободи натрупалото се сексуално напрежение. Жените използват вибратори, за да освободят сексуалното напрежение, докато малка част от мъжете прибягват до използването на секс играчи като надуваеми кукли, изкуствена вагина, вибриращи пръстени и други артикули предлагани в секс шоп магазините.

Голяма част от мъжете свършват прекалено бързо и често жената не успява да стигне до оргазъм, затова голяма част от тях след секс, използват вибратори, за да довършат работата. Повечето жени стимулират клитора си с различни секс играчки и използват вибратори за проникване едва когато оргазмът наближава. Тази техника е позната като Форплей. Повечето хора си мислят, че секс играчките са измислени само за солови изпълнения, но много от жените използват вибратори по време на секс и партньорите им нямат нищо против, те да им свършат половината работа. Според проучване между 3000 мъже на възраст между 18 и 60 години, стана ясно, че повечето от мъжете нямат нищо против приятелката им да има вибратор. Само едва 10 процента от тях са негативно настроени спрямо вибраторите. Учените са установили, че жените, които са използвали вибратори, повече от 30 дни, изпитват по-голямо удоволствие при секс с партньора си.

Мнозина, като чуят думата вибратори, си представят някакви супер сложни машинки, но е време да си избиете неща от главата. Революцията в технологиите не е подминала и съвременните вибратори. От известно време в секс шоп магазините се продават вибратори в най-различни форми, размери и цветове. Най-популярен модел от съвременните вибратори е този с формата на зайче. Много от жените прибягват до използването на вибратори, след прекъсването на многогодишни връзки. Голяма част от тях се затварят в себе си за дълго време и не създават нови полови контакти, като задоволяват сексуалните си нужди със секс играчки.


Честно казано, аз, ако намеря вибратор в шкафчето на жена ми ще се скъсам от смях и нея от бъзици. Да се надяваме обаче, че ще го намеря потънал в прах и неизползван от много време, тъй като в противен случай ще трябва да се замисля сериозно над въпроса "Как се справям в леглото" - хаха.

Вие какво мислите по тази тема? Как ще реагирате, ако намерите вибратор в нощното шкафче на половинката си и един въпрос към дамите : Използвате ли такъв иако ДА, защо?