Loading...

Социалната мрежа на България

Фен стоки на Формула 1 | Форум

Nikolay Traykov Авг 22 '14

Освен клубните артикули на Ferarri, RedBull, Макларън Мерцедес и останалите отбори от F1, на пазара има и други фен продукти свързани с най-популярното състезание с коли в света, като например Grand Prix продуктите, F1 teamwear, f1 облекло, F1 Racing сувенири, якета, ризи, екипи и много други F1 стоки. Хит на пазара през този сезон се очаква да бъдат новите шапки на пилотите. Най-продавани в интернет до момента са модела Ferrari F1 Caps, както и шапките на Джейсън Бътън, Себастиан Фетел и Люис Хамилтън.

Mercedes McLaren отчитат най-голям ръст в продажбите на сувенири и екипировка до момента, най-търсени артикули от феновете на отбора са ризите и фланелките за новия сезон. Новата колекция на отбора включва стандартните неща – официална риза за новия сезон, поло, фланелка, шапка, яке и суичтър, която включва модна линия за мъже, жени и деца. "Макларън" продължи договора си със "Сантандер" и така логото на испанската банка ще продължи да стои на екипите на два отбора и през новия сезон във Формула 1. "Сантандер" опроверга слуховете за прекратяване на договора с "Макларън" и ще продължи да разчита на двамата носители на световни титли за популяризирането на своя бранд във Великобритания.

Почитателите на RedBull вече могат да закупят екипировката на отбора за новия сезон. Освен официалния екип на отбора за предстоящата кампания, феновете могат да се сдобият и със слънчевите очила на Марк Уебър или Себастиан Фетел. Интересно нововъведение са обувките GEOX Red Bull Racing Pit Lane. От рекламния отдел на отбора са направили и два модела тениски на световния шампион Себастиан Фетел, които можете да носите през свободното си време. Тениските са с изключителен дизайн и са на съвсем достъпна цена от 24 евро. Ако сте от най-големите почитатели на RedBull и искате да се облечете от глава до пети с екипировката на отбора за новия сезон, ще трябва да си отделите между 1000-1300 лева за тази цел. Пълната екипировка включва – яке, зимна шапка, суитчър, риза, тениска, жилетка, поло, спортна шапка и обувки, ако не сте чак толкова запалени фенове, но пък искате да притежавате някакъв сувенир на отбора, може да си закупите такъв от официалния F1 store. Там ще намерите богата гама от ключодържатели с формата на болида на Себастиан Фетел, карбонов ключодържател на отбора или пък семпла каишка с логото на отбора. Освен тях можете да се сдобиете със слънчеви очила, чадър, портфейл, панели за Iphone           и Ipad, калъф за телефон и дори колан за дънки RedBull.

В онлайн магазините за F1 стоки, може да откриете и други много интересни сувенири. Като DVD филми, колекционерски модели на болидите, плакати, видео игри, знамена, значки, играчки, книги и много други. Най-продавани артикули до момента са списанието на BBC за предстоящия сезон „The Official BBC Sport Guide Formula One 2012”, DVD филма ревю за миналия сезон, видео играта Formula One за конзолата Playstation 3 и лимитираната серия за колекционери от снимки от състезания на легендарния бразилски пилот Айртон Сена. В момента тече разпродажба на формула 1 стоките от миналия сезон, за това побързайте, ако искате да се сдобиете със сувенир, екип или някакъв друг фен артикул на супер ниска цена.