Loading...

Социалната мрежа на България

 • Тя ли , тя беше мечтателка !! Тя беше онова момиче , което се радваше на слънцето и птиците рано сутрин , онова момиче ,което стоеше вечер на балкона , за да гледа звездите ... Онова момиче , което не обръщаше внимание на дребните пречки , което намираше смисъл във всичко , във всяка своя мечта , във всеки свой хоризонт !! Тя беше тази ,която не се отказваше , но имаше само една лоша черта ! - Умееше да обича , любовта и я водеше до наивност , водеше я до това да е зависима от човека в когото е влюбена..
  Може би самата тя не знаеше това за себе си , но щеше да го разбере ... щеше да го разбере , по начин който щеше да разтърси целият и живот ... Един ден тя просто го срещна ...
  Той ли , той е момче което отдавна е забравило всички чувства ! Отдавна е спряло да се влюбва и да обича , отдавна е спряло да посреща с усмивка изгрева и слънцето , защото се чувства по -добре в тъмнината на нощта !! Лицето му е студено , той не обича да показва същността си , защото всъщност тя е твърде нежна и ранима ... Многократно предаван и нараняван ,унижаван , обиждан и нежелан , всъщност никой не го познаваше ,никой не познаваше самият него , хората говореха за маската която той използваше , за да се предпази ..
  Когато го видя , не и беше минало и през ум ,че от този момент нататък нещата ще се променят и той ще дава смисъл на живота и , но нещо в нея потрепна , тя усети ,че точно тук и в този миг се дава началото на нещо красиво .. и стана ! Бяха от различни светове , но тя го прие такъв ... леко груб , заядлив , а всъщност адски мил и внимателен , прие всички неща ,които се говориха за него , но това не ги отдалечи , защото в очите му тя виждаше истината .. прие историята му и се съгласи да бъде част от живота му без да го променя , той щеше сам да се промени ! Прие приятелите му , стилът му ... обичаше до болка аромата му ! А той ли , той прие нея каквато е ... Много лирична и романтична , много подредена , много чувствителна и нежна , много искрена и наивно добра с другите , всеотдайна и добронамерена .. и той прие стила и начина и на говорене , и я опозна така както дори тя самата не се бе познавала до сега !! Той отлично знаеше , каква ще бъде реакцията и , с какво можеше да я нарани или да я зарадва , знаеше какво би харесала тя , какво би избрала да облече и т.н Времето което прекарваха заедно и за двамата беше неизмерно щастие , но докато тя му даваше цялата си любов , той още не показваше чувствата си ... Може би това беше неговият начин , може би той се страхуваше от това отново да не бъде наранен , но при всички случаи той я обичаше с цялото си сърце .. Един ден , след поредната прекрасна вечер прекарана с него , тя се събуди и осъзна ,че не може да си представи живота без това момче ! Осъзна ,че е зависима от това да вижда усмивката му , от това да чувства прегръдката му и ръцете му , които я галят нежно , осъзна ,че не може да живее без да чува гласа му и туптенето на сърцето му ... осъзна ,че никога не може да сбърка аромата му , че винаги може да го познае сред стотици момчета !! Осъзна ,че всъщност харесва приятелите му , разбра ,че все пак песните които той слуша не са толкова лоши , осъзна ,че той е това за което малката мечтателка от квартала , винаги е мечтала !! Да , сега на лицето и се появи огромна усмивка , но в очите и имаше сълзи ... Чак сега тя осъзна , че го обича , че е влюбена в онова момче и ,че умира от страх да не го загуби !! Защото загубеше ли него , губеше себе си !!
  Сеп 21 '13
  1 6
  6 харесват това
  Сеп 23 '13
  Не е истина просто, колко е уникално! Имах чувството че е писано точно за мен
  Трябва да си логнат за да коментираш