Loading...

Социалната мрежа на България

Дари

Дари
Жена 25г.
Аз съм това-което съм...ако наистина ме обичаш ще ме приемаш такава каквато съм!!! ;)
Аз съм това-което съм...ако наистина ме обичаш ще ме приемаш такава каквато съм!!! ;)

Приятели

Блог

 • Случвало ли ти се е да гледаш в нищото и да виждаш себе си? Да тъгуваш без да разбираш мъката? Да ...
  · Дек 1 '13
 • Определено съм такава заради това,че си позволих да се влюбя в теб.. Всичките ми действия от тук на...
  · Дек 1 '13

Рейтинг

Оцени:
Общо: 5 (1 глас/а)

Обяви

Стена

 • Дек 6 '13
  0 1
  Дари харесва това
 • Дари промени своята снимка на корица
  Дек 1 '13
  1 2
  KeNguru и Мартина Петкова харесват това
  Дек 4 '13
  :)
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Нова игра "Cake Mania"
  Cake ManiaHelp Jill, a recent culinary school graduate, earn enough money to re-open the bake shop that belonged to her grandparents. The fun never stops in this frosting filled adventure so see if you have what it takes to save the Evans Bakery!
  Ное 23 '13
  0 1
  KeNguru харесва това
 • Дари харесва профилната снимка на keit
  Ное 23 '13
  0 2
  KeNguru и Дари харесват това
 • Дари харесва статусът на ~ passion
  Единствения начин да забравиш миналото е като гледаш към бъдещето!
  Ное 23 '13
  0 3
  KeNguru, Theodora и Дари харесват това
 • Дари харесва статусът на uliqna
  Тя ли , тя беше мечтателка !! Тя беше онова момиче , което се радваше на слънцето и птиците рано сутрин , онова момиче ,което стоеше вечер на балкона , за да гледа звездите ... Онова момиче , което не обръщаше внимание на дребните пречки , което намираше смисъл във всичко , във всяка своя мечта , във всеки свой хоризонт !! Тя беше тази ,която не се отказваше , но имаше само една лоша черта ! - Умееше да обича , любовта и я водеше до наивност , водеше я до това да е зависима от човека в когото е влюбена..
  Може би самата тя не знаеше това за себе си , но щеше да го разбере ... щеше да го разбере , по начин който щеше да разтърси целият и живот ... Един ден тя просто го срещна ...
  Той ли , той е момче което отдавна е забравило всички чувства ! Отдавна е спряло да се влюбва и да обича , отдавна е спряло да посреща с усмивка изгрева и слънцето , защото се чувства по -добре в тъмнината на нощта !! Лицето му е студено , той не обича да показва същността си , защото всъщност тя е твърде нежна и ранима ... Многократно предаван и нараняван ,унижаван , обиждан и нежелан , всъщност никой не го познаваше ,никой не познаваше самият него , хората говореха за маската която той използваше , за да се предпази ..
  Когато го видя , не и беше минало и през ум ,че от този момент нататък нещата ще се променят и той ще дава смисъл на живота и , но нещо в нея потрепна , тя усети ,че точно тук и в този миг се дава началото на нещо красиво .. и стана ! Бяха от различни светове , но тя го прие такъв ... леко груб , заядлив , а всъщност адски мил и внимателен , прие всички неща ,които се говориха за него , но това не ги отдалечи , защото в очите му тя виждаше истината .. прие историята му и се съгласи да бъде част от живота му без да го променя , той щеше сам да се промени ! Прие приятелите му , стилът му ... обичаше до болка аромата му ! А той ли , той прие нея каквато е ... Много лирична и романтична , много подредена , много чувствителна и нежна , много искрена и наивно добра с другите , всеотдайна и добронамерена .. и той прие стила и начина и на говорене , и я опозна така както дори тя самата не се бе познавала до сега !! Той отлично знаеше , каква ще бъде реакцията и , с какво можеше да я нарани или да я зарадва , знаеше какво би харесала тя , какво би избрала да облече и т.н Времето което прекарваха заедно и за двамата беше неизмерно щастие , но докато тя му даваше цялата си любов , той още не показваше чувствата си ... Може би това беше неговият начин , може би той се страхуваше от това отново да не бъде наранен , но при всички случаи той я обичаше с цялото си сърце .. Един ден , след поредната прекрасна вечер прекарана с него , тя се събуди и осъзна ,че не може да си представи живота без това момче ! Осъзна ,че е зависима от това да вижда усмивката му , от това да чувства прегръдката му и ръцете му , които я галят нежно , осъзна ,че не може да живее без да чува гласа му и туптенето на сърцето му ... осъзна ,че никога не може да сбърка аромата му , че винаги може да го познае сред стотици момчета !! Осъзна ,че всъщност харесва приятелите му , разбра ,че все пак песните които той слуша не са толкова лоши , осъзна ,че той е това за което малката мечтателка от квартала , винаги е мечтала !! Да , сега на лицето и се появи огромна усмивка , но в очите и имаше сълзи ... Чак сега тя осъзна , че го обича , че е влюбена в онова момче и ,че умира от страх да не го загуби !! Защото загубеше ли него , губеше себе си !!
  Ное 23 '13
  1 6
  6 харесват това
  Сеп 23 '13
  Не е истина просто, колко е уникално! Имах чувството че е писано точно за мен
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Дари харесва статусът на ~ passion
  Всеки път щом видеше влюбена двойка, очите започваха да я болят, а сърцето, сърцето се разбиваше на милиони парченца при мисълта за нейната самотна душа, молеща за любов. Секундите бавно и болезнено минаваха, докато тя виждаше щастието на другите и частиците на сърцето и се късаха като струни на забравена китара. Но защо тя трябваше да се тревожи, нейната сродна душа бе някъде там, търсейки я между звездите от неговата тъмна стая, сгушил се тихо в леглото, мислейки за нея, чакайки я да се появи.
  Ное 23 '13
  0 4
  4 харесват това
 • Дари харесва статусът на ~ passion
  Тя имаше едно старо, сърцевидно колие, носеше го със себе си винаги, сякаш вътре бе заключила част от НЕГО. Този човек бе оставил частичка от любовта си в него, където стоеше заключена, завинаги, далеч от всички. Това сърце пазеше нея жива.
  Ное 23 '13
  0 7
  7 харесват това
 • Дари харесва статусът на No Matter
  Невероятно е как един човек може да разбие сърцето ти,а ти да продължаваш да го обичаш с всяко едно счупено парченце..
  Ное 23 '13
  0 7
  7 харесват това
 • Дари харесва статусът на Мартина Петкова
  Една жена или ще те погуби, или ще те направи човек!
  Ное 23 '13
  0 5
  5 харесват това
 • Дари харесва статусът на Just glad I met you :3
  Тя се бореше, макар и да знаеше, че е невъзможно. Той и бе дал празни обещания, на които тя естествено вярваше. Всички и бяха казали, че той е нещастник, че ще я нарани, но тя не ги слушаше. В умът и беше постоянно той и само той. Беше такава глупачка! Влюбена глупачка, която не осъзнаваше как съсипва живота си с него. Двамата се караха, той си тръгваше, но се връщаше и тя веднага падаше в прегръдките му. Отказа се от приятелите и семейството си заради него. Правеше си илюзии, че той ще я направи щастлива. И ето я.. с чаша уиски в ръце и сълзи, обливащи лицето и. Отново го нямаше. За поредна нощ тя оставаше сама.. и странно. Тя знаеше къде е той. Знаеше, че е в прегръдките на друга, но беше свикнала. Болеше я единствено за това, че той си играеше с нея, а тя не правеше нищо.. Абсолютно нищо!
  Ное 23 '13
  0 11
  11 харесват това
 • Дари харесва статусът на Vivian
  Остани на телефона с нея, дори ако не казва нищо. НИКОГА не я наричай секси. Красива е тооолкова по - добре. Кажи, че я обичаш повече, отколкото тя някога ще те обича. Когато тя е бясна, прегърни я силно и не я пускай. Когато каже, че всичко е наред не и вярвай, говори с нея. Защото 10 години по-късно, тя ще ви помни. Обади и се в 00:00 часа на рождения и ден да й кажеш, че я обичаш. Обади и се преди да заспиш и след като се събудиш. Дръж се с нея така, сякаш тя е всичко, което има значение за теб. Дразни я и я остави да те дразни. Стой с нея цяла нощ, когато е болнa. Гледай нейния любим филм с нея или любимото и предаване, дори ако мислиш, че е глупаво. Дай и света. Остави я да носи твоите дрехи. Когато й е скучно и е тъжна,разхождай се с нея. Целуни я в проливния дъжд... :))
  Ное 23 '13
  0 4
  4 харесват това
 • Дари харесва статусът на Sunshine
  Веднъж да опиташ от най-забраненото винаги ще искаш още...
  Ное 23 '13
  0 1
  Дари харесва това
 • Дари харесва статусът на Youngwildfree
  Искали ли сте някога да избягате, защото ви е писнало? Искате да не виждате хора които ви нараняват? Които ви карат да се чувствате не добре в кожата си ? Да се оправяте два часа и някой да ви подхвърли тъпа "шега" от сорта: "Косата ти е ужасна", "Станала си по-дебела" и т.н.... Е зареди тази шега едно момиче може да се чувства зле цял ден! Едно момиче може да намрази тялото си.. вида си.. .Ако някой не ти харесва остави го, няма да станеш "по- як" ако го убидиш. На теб ти е все едно нали си "перфектна", но думите които казваш сериозно нараняват някой, караш го да се чувства зле...
  Ное 23 '13
  0 3
  KeNguru, Дари и brOKen харесват това
 • Дари харесва статусът на Youngwildfree
  В 21 век има много типове хора... "готините", "гаднярите", "дебелите", "слабите" "тъпите", "умните", "задръстени... и т.н.
  Но помнете, че винаги ще има кой да ви нарани.. винаги ще има кой да ви убиди.. и това е много жалко! Всички сме еднакви, просто някои хора си мълчат и кротуват, защото си харесват живота, а на тези които им е тъпо.. буквално откачат да обиждат така нарчените "зубари", да се показват колко са прости, колко могат да псуват. (: Не, не си як/а като пушиш.. няма да стане нищо от теб! А, за така наречените "зубари" след години ще преоспеят и ще ти се смеят докато просиш на улицата, и може би ще ти пуснат някоя монета. (: Нямаш право да нараняваш чувствата на никой, като много як/а ли се показваш ? (:
  Ное 23 '13
  0 2
  KeNguru и Дари харесват това
 • Хубав е онзи поглед, който може да те накара да се изгубиш в очите на човек за часове.
  Ное 23 '13
  0 1
  KeNguru харесва това
 • Дари харесва профилната снимка на Mariela Petrova
  Ное 23 '13
  0 2
  KeNguru и Дари харесват това
 • Дари харесва профилната снимка на Илиянна Димитрова
  Ное 23 '13
  0 1
  Дари харесва това
 • Дари харесва статусът на Мартина Петкова
  Всеки мъж има по една незабравима жена в живота си. Това не е перфектната и кротка жена, напротив това е жената, която е грешила най-много..Тази, която е знаела как да го изкара извън границите на нервите му...Това е незабравимата жена в живота на мъжа-тази, която оставя следи кaтo ураган в живота му..Тази, след която колкото и други да има, тя ще остане завинаги в съзнанието му! :)
  Ное 23 '13
  0 1
  Дари харесва това
 • Дари харесва статусът на Мартина Петкова
  Ное 23 '13
  0 2
  Mitko и Дари харесват това