Loading...

Социалната мрежа на България

Полин Петрова

Полин Петрова
Жена 24г.

Приятели

Рейтинг

Оцени:
Общо: 5 (1 глас/а)

Обяви

Стена

 • "Живей за мига"
  Звучи като хубав израз, нали ? Ами ако този миг трае не повече от една стотна или точно обратното - цял век ? Как бихме се чувствали ако всеки ден се събуждаме, а скучното ни всекидневие не се променя - ставаш, ядеш , убиваш времето и спиш that's all . Някак си тъпо звучи, а ? Но тогава защо всички го правим, защо просто " убиваме времето ", че нали само веднъж се живее, никога няма да сме по-млади от точно този миг, никога няма да можем да върнем времето назад .... тогава защо да го пропиляваме ?! ............. Нека живеем за мига, нека се радваме на всичко около нас - хората, които ни обичат, семейството, приятелите, незабравимите мигове. Не всичко трябва да бъде голямо трябва да се радваме и на малките неща и нека просто живеем, нека просто да дишаме и да живеем живота си пълноценно изпълнен с любов и смях .
  - П.П
  Юли 8 '14
  0 2
  KeNguru и www.fBet.bg харесват това
 • А аз просто исках той да ме приеме така, както аз приемах него. Да ме гледа със същия влюбен поглед, с които аз го гледам винаги. И въпреки че според всички нашата любов е невъзможна, аз ще тая надежда вътре.. там в сърцето .. Просто живота е такъв, не винаги получаваме това което искаме..
  Мар 29 '14
  0 7
  7 харесват това
 • " Приятели-предатели "
  Всеки ден се запитвам " съществува ли нещо подобно като приятел " , ама истински приятел - да е до теб в трудните ти моменти , да се смее и плаче с теб , да му имаш доверие и той на теб , да знае кога си тъжен и да те разведри . Всекидневно разбирам , че не съществува подобно нещо .... приятелсто трупано и градено с години може да рухне за секунди , а болката - тя е незабравима , болката , когато видиш как " твоите " са те забравили и дори заменили . Не мога да го понеса , давам всичко от себе си .... опитвам се да бъда най-добрата , за да ги заслужа , а те да се държат с мене като са парцал и да те искат с тях само , когато им е изгодно . Писна ми , казвам край . Те губят . Аз дадох най-доброто от себе си ..... и все пак живота продължава и отново трябва да го продължим с усмивка - колкото и фалшива да е тя .
  - П.П
  Мар 28 '14
  2 4
  4 харесват това
  Апр 5 '14
  Нали знаеш ,че аз съм тук и винаги ще съм с теб <3
  Ное 4 '14
  Много добро
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • " Нека останем просто приятели "
  Ах , това клише ... ммм всеки го е чувал поне веднъж .Хах много ми е интересни как с някой , с който уж сте били лудо влюбени и сме били готови да направите всичко за него след това да искате да останете " просто приятели " , няма логика .... ако си обичал/а някога истински , тази любов няма да угасне , тя ще си гори като огън , дори да е малко въгленче . Толкова е тъпо , защото това клише е разделило толкова приятели и сега ги е направило врагове .... думите са като остриета , ето за това има поговорка " Казана дума , хвърлен камък " .....
  -П.П
  Мар 24 '14
  2 6
  6 харесват това
  Май 21 '14
  nai tupia i liubezen izraz da siktirdosa6 niakoi doskoro liubim 4ovek .
  Сеп 29 '14
  Има нещо вярно в това, но все пак е готино :)
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Благодаря ти. Благодаря за всичко,което си правила за мен. Благодаря ти когато ме подкрепяш и помагаш. Благодаря ти ,че ме предпазваш от грешките. Най-вече благодаря ,че те имам и ,че заедно с теб осъзнах какви предатели имам за ''приятели''. Но ти само ТИ знам,че няма да ме предадеш и дори да не е минала 1 година , а само 6-7 месеца, искам да знаеш ,че ти си ми най-ценната. И най-вече помнии,че аз съм с теб. Ковро обичам те.
  Мар 20 '14
  1 2
  KeNguru и Полин Петрова харесват това
  Мар 20 '14
  бейб <3
  Трябва да си логнат за да коментираш
 • Midnight
  Полунощ е , а аз още не спя . Все още в главата ми тършуват мисли , измъчват ме , карат ме да се преселя в друг свят . 1 часа е , стоя , потънала в тишината , потънала в мислите си . 2 часа - очите ми се затварят , но в съзнанието ми излиза само неговия лик , като лъч надежда .... , но след секунди избелява и изчезва . 3 часа - легнала на леглото , потънавам в него , сякаш впива корени в мен , гледам стената и тъмни мисли се явяват в съзнанието ми . 4 часа - той е все още там , усмихва ми се , след минута две започва да бяга от мен , присмива ми се ... започвам да плача и да крещя , опитвам се да се събудя от кошмара , но уви това е реалността .
  Мар 17 '14
  0 3
  KeNguru, www.fBet.bg и З. Иванова харесват това
 • She wolf
  Когато слънцето изгрее тя е просто едно момиче - невинно , добро момиче каквото всички си мислят че е . Но настъпи ли нощта и луната засияе като диамант , тя става себе си , превръща се в онова чудовище , което всеки има в кошмарите си , онова извращение и най-мрачна мисъл след 2 часа . Тя чувстваше сякаш единствения и приятел беше луната и за това , всяка вечер след залез тя жадуваше да я зърне , да и сподели мъката си и да и се наслаждава , а тя , луната я слушаше и слушаше с часове и сякаш я избавяше от мъките , които всекидневно момичето търпеше ..... ала уви , всичко хубаво си има своя край и щом отново луната залезеше и слънцето се покажеше , тя отново трябваше да сложи маската си , да се прави на такава каквато не е , да се усмихва , макар че отвътре да умира и да се преструва че не я боли ....
  -П.П
  Мар 16 '14
  0 7
  7 харесват това
 • Любов ?
  Любов ? Какво е това ? Целувка по бузата в слънчев,неделен ден ? Цвете откъснато от съседната градинка за мама ? Когато се прибереш у дома , след цял ден работа и чуеш детски , весел глас ? Или кученцето , което те е чакало цял ден да се прибереш и с такава радост скача и те близва по нослето ? Всичко , това е любов , всичко това е нещо малко , но нещо безценно.Нещо малко , но нещо , което ще те накара да се усмихнеш.Ако всеки ден правим нещо малко, но от сърце и показваме любовта си , без да очакваме нещо е замяна съм сигурна че бихме направили света едно по-добро място! :)
  Мар 16 '14
  0 2
  KeNguru и З. Иванова харесват това
 • Много хора се страхуват , от самотата - аз съм една от тях.Всички се раждаме и умираме сами , колкото и тъжно да звучи това , но е самата истина.Във всеки един от нас е заложена онази малка частица,която ни кара да чувстваме самота и за това всеки един от нас,се чувства непълноценен или празен, когато е сам.За повечето от вас това може да звучи като пълна простотия, но представете си един ден да се събудите,да се огледате и всичко , което виждате е една пустош, тишина, не бихте ли се уплашили ? Не бихте ли се огледали и да започнете да крещите , в очакване на отговор от друг човек ? Самотата убива , тишината също , вроден инстинкт е да искаме да имаме приятели и да сме обичани, само за да не се самотни, но както казах преди това , всички се раждаме сами и умираме сами , а живота продължава .
  - П.П
  Мар 15 '14
  1 4
  4 харесват това
  Мар 15 '14
  Оооо прекрасно е, но знаеш ,че не си сама <3
  Трябва да си логнат за да коментираш