Loading...

Социалната мрежа на България

Кои са модерните рокли 2013 от блога на Мирослава Иванова

Всички знаем, че модата се мени.  Но също така знаем, че всичко ново е добре забравеното старо. Настоящата ни статия ще ви предложи преглед на модерните рокли 2013, които са актуални и днес.
През актуалния сезон 2014-2015 актуални ще бъдат цветове, които познава от предходния сезон. Този факт не би трябвало ни най-малко да ви учудва, като се има предвид, че въпросните цветове пожънаха огромен успех.
Изумруденият цвят властваше през 2013-та година, властва и днес. Този нюанс на зеления цвят е чудесно решение за студените месеци, тъй като е едновременно приглушен, а също така и свеж. Можете да бъдете сигурни, че роклите 2013, както и тези през 2014 изглеждат прекрасно в изумруден цвят. Те са изключително подходящи за дамите със светъл цвят на кожата и косата.
Друг все още актуален цвят при роклите от 2013-та година е оранжевото. Става дума за портокалово оранжевото. С него ще блестите на всеки официален повод. Но бъдете внимателни и изберете аксесоари в по-неутрални цветове, но ако държите да бъдете по-дръзки, можете да комбинирате тази рокля с аксесоари в тъмносин цвят.
Със сигурност си спомняте колко актуален беше цветът горчица при роклите 2013-та година. Е, той отново е на мода и този път се завръща още по-наситен. Чудесен избор за ежедневна рокля, която можете да носите и в офиса. Бихте могли да комбинирате роклята в цвят горчица с аксесоари в наситено лилаво.
И тъй като вече споменахме лилавият цвят, държим да ви напомним, че той все още е модерен. В случай, че миналата година сте се сдобили с прекрасни тоалети в наситено лилав цвят или пък теменужено лилаво, би било добре да знаете, че те все още са актуални. Бихте могли да го съчетаете с жълто. А лилавите рокли от 2013 можете да носите и през настоящата година, дори и на официални поводи - ще бъдете модерни.
Новият цвят през сезон 2014-2015 година, който не беше актуален при роклите от 2013-та, е кобалтово синьото. Този цвят е изключително царствен и прекрасен избор за елегантната ви и официална визия. Разбира се, бихте могли да заложите и на ежедневни рокли, с които ви гарантираме, че няма да останете незабелязани.
Както вече сами се убедихте, роклите 2013 ще бъдат актуални и през този сезон. Просто заложете на нови аксесоари, с които изцяло можете да промените стила на всеки тоалет. Не забравяйте високите токчета, ако искате да изглеждате стилно и най-вече, ако сте поканени на специално събитие - те ще допринесат за бляскавата ви визия.

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От Мирослава Иванова
Добавено Окт 1 '14

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви