Loading...

Социалната мрежа на България

Тайната на красивите плетени блузи от блога на Мирослава Иванова

Какво знаете за плетените блузи?  Да, те несъмнено са задължителна част от гардероба ни през студените месеци. Но кои са актуалните модели и цветове плетени блузи за сезон есен-зима 2014/2015, ще научите в следващите редове.
Дължината на актуалните модели плетени блузи е стандартна, като се забелязва, че акцентът пада върху талията. Бихте могли да заложите на колан, с който да я подчертаете. Жилетките и пуловерите също са вталени с дълъг ред копчета.
За дамите, които искат да се чувстват комфортно, тази година дизайнерите предлагат и асиметрични плетени блузи. Всъщност тази тенденция наблюдаваме още от летните месеци - блузата е дълга отзад и с нормална дължина в предната си част.
Ако искате да разполагате с блуза, която да носите в ежедневието, то тогава можете да изберете такава с апликация - различни надписи, щампи с анимационни герои и много други.
Плетените блузи са задължителни през зимата, когато искате да се чувстваме комфортно, когато излизаме навън. В случай, че не ви се иска изцяло да подменяте гардероба си и държите да носите някои от блузите, с които сте се сдобили през миналия сезон, можете да го направите. Разбира се, това правило важи най-вече за определени цветове, които са актуални и през сезон есен-зима 2014/2015 година.
Първият все още актуален цвят при зимните дамски облекла е горчицата. Той е прекрасен избор за всеки тоалет, независимо дали става дума за блуза, панталон или пола. Възможните комбинации са много - цвят шоколад, наситено лилаво, черно, сиво и много други.
Цветът, който е известен като изумруд също е сред цветовете, на които все още можете да разчитате. Този нюанс на зеления цвят е прекрасен избор за дамска плетена блуза, която можете да носите в офиса и в ежедневието.
Друг цвят, който е модерен и през есен-зима 2014/2015 е пурпурното. Този оттенък на лилавото стои разкошно върху всякакви блузи, били те плетени или не. Пурпурният цвят е отличен избор за дами с различен тен на кожата и цвят на косата.
В никакъв случай не бива да забравяте, че платът, от който са изработени плетените блузи е от огромно значение и не бива да правите каквито и да било компромиси с качеството му.
Горещо съветваме представителките на нежния пол, които все още не разполагат с подобаващ брой плетени блузи, бързо да поправят тази грешка. Температурите стават все по-ниски и нуждата от дебели дрехи - по-голяма. Следвайки съветите ни и актуалните тенденции при плетените блузи, ви уверяваме, че ще изглеждате прекрасно всеки ден.

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От Мирослава Иванова
Добавено Окт 2 '14

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви