Loading...

Социалната мрежа на България

Пет забавни начина да си създадете нужното удобство у дома от блога на Диан Тасев

Всеки човек се стреми да си създаде уют, забавление и комфорт както в дома, така и на работното си място. Последното обаче, не винаги е възможно, тъй като не всяко работно място, а и не всеки шеф, позволява да се правят каквито и да било промени в помещенията. Вкъщи обаче, Вие сами сте си господари, така че, поне там, може да си осигурите нужното удобство. Как? Сега ще Ви предложим пет интересни и забавни начина за създаване на комфорт и уют в дома Ви.


Знаете ли, че съществуват USB чехли, които да топлят краката Ви, докато сте пред компютъра? Не? Е, вече знаете. Симпатичните пантофи се включват в някой от USB портовете на Вашия компютър, и се загряват само за пет минутки. Поддържат температура от 35 градуса, без това да товари излишно, сметката Ви за електроенергия. Недостатъкът им е, че с тях имате ограничен ход – до където стигне кабелът. Това обаче не е проблем, тъй като има възможност за изваждане на нагревателя, при което, пантофите се превръщат в най-обикновени домашни чехли, и може да си ги използвате навсякъде.


Диспенсърът за безалкохолни напитки също ще Ви помогне за създаване на нужното удобство вкъщи. Неговата задача е да запазва газираните безалкохолни напитки такива, докато бутилката не се изпразни напълно. Създаден е за стандартни двулитрови бутилки, които имат резба на гърлото си. Става също и за бира в бутилка от два литра. Нужно е само да поставите диспенсъра на гърлото на бутилката, и да го завъртите, докато се захване стабилно. След това то обръщате така, че дъното на бутилката да отиде отгоре. Там (на дъното), пробивате малка дупчица, и вече може да си налеете от любимата напитка. Аксесоарът е компактен, което позволява прибирането му в хладилник.


Сигурно на всеки се е случвало, да сложи захар в кафето си, но да забрави да я разбърка, и когато отпие, да се почувства неприятно изненадан. Е, може да решите този проблем със саморазбъркващата се чаша. Сипете напитката си в нея, сложете захар, сметана или друга добавка, и просто натиснете бутона. Само след секунди, напитката Ви вече е идеално разбъркана, и може да й се насладите.


Омръзнало ли Ви е, да ставате всеки път, когато искате да увеличите или намалите звука, или пък да смените песента от Вашия компютър? Ако отговорите положително, то универсалното дистанционно за компютър е тъкмо за Вас. Освен тридесет и четирите бутона, дистанционното има скрол с два бутона (също като компютърната мишка). За да управлявате компютъра или лаптопа си с това дистанционно, не е нужно да инсталирате каквото и да било. Достатъчно е само да включите ресийвъра в някой от USB портовете на устройството, което искате да управлявате.


Случвало ли Ви се е, да отпечатате нещо, само за да го прочетете, но не искате друг да го чете? Какво правите в такива случаи? Изхвърляте листовете в кофата за боклук, изгаряте ги, късате ги, и т.н. Всичко това обаче вече не е нужно. Може да си вземете шредер, който ще унищожи всеки лист хартия, който му подадете, и то така, че никой, и по никакъв начин да не може да прочете написаното.


Има още хиляди неща,  които може да направите, за да си създадете удобство и забавление вкъщи. Дали ще изберете предложените от мен начини, или ще си измислите свои такива, не е важно. Идеята е да се чувствате комфортно, удобно и приятно в собствения си дом.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От Диан Тасев
Добавено Май 10 '15

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви