Loading...

Социалната мрежа на България

Прочети , Помисли и си БЛАГОДАРИ :) от блога на Juliet

Прочети , Помисли и си БЛАГОДАРИ :) !

Замисляли ли сте се някога за живота си , за миналото,сегашното и бъдещето? Замисляли ли се сте се за миналите коледни празници , когато сте били деца и очакването на следващата сутрин, да си видите подаръците оставени там от човек , който чакате всяка година, да дойде веднъж за да ви зарадва като сбъдне желаните ви за нова играчка или някаква придобивка? И то да ви зарадва, не защото получавате подаръци веднъж годишно, а защото се надявате всяка година това чувство да остане като нещо ,което да ви гъделичка там вътре в стомаха. Просто защото забравяте проблемите и се радвате на времето със семейството и на това, което сте намерили под красивата коледна елха рано сутринта, за да споделите радостта си с близките .. не знам но усетили ли сте и тоест осъзнали ли сте коледния дух , настроението, което се носи във въздуха когато излезете през деня на 26-ти декември ... Колко е тихо и спокойно небето , как хладният ветрец гали лицата Ви ?! Осъзнали ли сте че това са моменти , които искате да запомните за винаги и всяко едно такова чувство .. хм или когато прекрачиш за първи път прага на твоето училище и ентусиазма , който носиш със себе си , но с годините губиш от натоварения живот и си казваш „ех, тва тъпо даскало“ вместо да се насладиш дори и на лошите моменти в него. Това е част от живота ти, в който след време ще разказваш какъв живот си имал на младини или друго каквото и да било , което ти се е случило и е разтърсвало мислите ти , та дори живота ти с краката на горе само при мисълта .
Замисля ли ли сте се за това, което сте направили за другите и как се чувствате вие спрямо действията Ви ? За това , което Ви се случва по принцип дали сте щастливи или отчаяни ,или объркани от случващото се ? Как всеки един хубав миг преживян ,с който и да било Ви се иска да го споделите по някакъв начин със светът , но не за да им съберете вниманието им за момент , а само да им покажете по този начин , че сте били щастливи през този момент ? И как че сте всеки път когато се сещате, ами когато ви се случи нещо за което сте чакали с години,.. да се случи и се е превърнало като мечта за вас ? Тогава може би дори не можете да си повярвате . Сякаш сънувате и го осъзнавате след време случващото. Тогава се чувствате благодарни но не знаете на кого .. Ее ами на Вселената, че Ви е довела до този момент и тогава Ви изпълва от вътре всяка точка на сетивата Ви с благодарност, която ако разберете ще ви донася и още и още хубави моменти . И същевременно ще започнете да мислите и за бъдещето Ви . Какво бихте искали да бъде то, какво искате да Ви се случи? Как да се развивате в професионален и семеен план? Колко да печелите ? Как да прекарвате живота си и за бъдещите хубави неща, които искате да ви се случат ?
Замисляли ли сте се ?! Ако не, то тогава се замислете и се надявам, че ще се почувствате страхотно заради това, което Ви се е случило до сега , дали хубаво или лошо , защото сте се научили как да не повтаряте грешките си ! Как да правите хубавите моменти още по-хубави. И накрая просто ще сте Благодарни ! На случилото Ви се до сега и за големите Ви очаквания за в бъдеще , защото имате надежда за развитие..Накрая просто си благодарете на себе си и ще се почувствате по-добре от всякога гарантирано е!

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От Juliet
Добавено Яну 22 '14

Рейтинг

Оцени:
Общо: 5 (1)

Архиви