Loading...

Социалната мрежа на България

Орифлейм и Деми Мур от блога на Angelina


 Деми Мур и Орифлейм.Колекция Деми Мур от Орифлейм More by Demiе луксозна колекция на козметичната марка, имаща серия от червила, лакове за нокти, продукти за грижа за кожата, като и деликатни аромати и аксесоари, цпециално направени за модерната жена. 


 Създадени от приказното царство на Орифлейм  Деми Мур, популярна с интересните си роли в известните холивудски продукции. Истинска звезда, през годините на екрана, тя е модна икона и за жените по цял свят тя е извор на вдъхновение.
Колекцията се радва на голям успех по целия Свят. Още същатата година на излизането на пазара, парфюмът грабва голямата награда- "ФиФи" в Русия. Ароматът е избран от 100 конкурента в различни категории.

Снимка: Oriflame
Деми споделя: „Беше наистина вълнуващо да работя в екип с Орифлейм. Заедно създадохме разкошни козметични продукти и модерни аксесоари, в които всяка жена ще се влюби. Като актриса истински се забавлявах, докато се превъплъщавах в героини от приказките и се надявам жените по целия свят да станат истинските звезди в своите приказки."
 

Ако искате и вие да бъдете Пепеляшка, Снежанка или някоя друга приказна героиня, непременно трябва да имате тези луксозни аксесоари. 
Линк за онлайн поръчки


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От Angelina
Добавено Юли 22 '13

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: 5 (1)

Архиви