Loading...

Социалната мрежа на България

angelinao

Каталог 11 Орифлейм

Най-ниските цени през тази година от Орифлейм Период на каталога от 29.07.2013г.-18.08.2013г. Намаления до -60% на избрани продукти Нови продукти и изненади в католог 11 на Орифлейм -> Разгледайте каталога.

Най-доброто в края на ления сезон са големите намаления. Кой обича изгодни оферти?






Още страхотни оферти можете да видите в каталога!

Отдайте се на треската за пазаруване, като избегнете изнервящите тълпи и хаоса по магазините. Насладете се на шопинг терапия и спестете пари и време.
Всички желани продукти можете да поръчате онлайн от тук-> Искам да поръчам.


Плащането на продуктите се извършва при получаването от куриера.
След като поръчката Ви е приета в сайта ще получите имейл с потвърждение и телефонно обаждане, за да потвърдите поръчката. 

Ако имате допълнителни изисквания за доставка можете да ни пишете.
Цени за доставка: до офис на Еконт - 3 лв., доставка до дома с Еконт - 5 лв.
Уточнете кой начин на доставка желаете.

Безплатна доставка за продукти над 30лв.

 Деми Мур и Орифлейм.Колекция Деми Мур от Орифлейм More by Demiе луксозна колекция на козметичната марка, имаща серия от червила, лакове за нокти, продукти за грижа за кожата, като и деликатни аромати и аксесоари, цпециално направени за модерната жена. 


 Създадени от приказното царство на Орифлейм  Деми Мур, популярна с интересните си роли в известните холивудски продукции. Истинска звезда, през годините на екрана, тя е модна икона и за жените по цял свят тя е извор на вдъхновение.
Колекцията се радва на голям успех по целия Свят. Още същатата година на излизането на пазара, парфюмът грабва голямата награда- "ФиФи" в Русия. Ароматът е избран от 100 конкурента в различни категории.

Снимка: Oriflame
Деми споделя: „Беше наистина вълнуващо да работя в екип с Орифлейм. Заедно създадохме разкошни козметични продукти и модерни аксесоари, в които всяка жена ще се влюби. Като актриса истински се забавлявах, докато се превъплъщавах в героини от приказките и се надявам жените по целия свят да станат истинските звезди в своите приказки."
 

Ако искате и вие да бъдете Пепеляшка, Снежанка или някоя друга приказна героиня, непременно трябва да имате тези луксозни аксесоари. 
Линк за онлайн поръчки