Loading...

Социалната мрежа на България

Португалец подписва за две години с Литекс от блога на www.fBet.bg



Португалското крило Арсенио Мартинс Лафуенте Нунеш играещ в Морейрензе ще подпише договор с Литекс Ловеч съобщават от сайта guimaraesdigital.com. Според получената информация двата клуба са се договорили и трансферът е пред финализиране, остава да се уточнят само някои дребни подробности.

Все още се мълчи относно сумата по трансфера на младия португалец, но Виктор Магалаеш – президент на Морейрензе е уточнил нещата с българските си колеги. Нунеш за пръв път ще играе в различно от португалското първенство и е крайно амбициран да се докаже като добър футболист. До този момент той е демонстрирал доста качества на зеления килим и остава да видим как ще се представи и у нас.

През миналия сезон Арсенио се отчете с пет гола за Морейрензе и много силни игри. Той е на 25 години и е доста обещаващ, както потвърждават и от неговия клуб. Идването му в България е провокирано от внимателен анализ на родната ни А футболна група и качествата на ловешкия отбор.

Футболистът пътува за България в края на тази седмица, за да представи личните си условия и да подпише евентуален договор с оранжевите. Ние разбира се, ще ви информираме за всичко ново около този и други трансфери предстоящи в първенството ни.

Според запознати договора на Арсенио Мартинс с Литекс ще бъде за срок от две години. В тях талантливият играч, ще демонстрира възможностите си по българските стадиони.
Веднага след подписването на контракта Нунеш ще се прибере в родината си, за да довърши някои лични дела, а веднага след това ще се присъедини към подготовката на отбора от Ловеч.

Разбира се, ние внимателно ще следим всичко, което се случва с неговата кариера у нас и се надяваме, че ще оправдае инвестицията.
За новото първенство Литекс има намерение да гони първото място и новите попълнения в отбора ще помогнат за реализиране на тази цел.

Футболни прогнози за ефбет - Всекидневни ТОП прогнози от www.fBet.info




Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От www.fBet.bg
Добавено Юни 12 '16

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви