Loading...

Социалната мрежа на България

ps3skins



Португалското крило Арсенио Мартинс Лафуенте Нунеш играещ в Морейрензе ще подпише договор с Литекс Ловеч съобщават от сайта guimaraesdigital.com. Според получената информация двата клуба са се договорили и трансферът е пред финализиране, остава да се уточнят само някои дребни подробности.

Все още се мълчи относно сумата по трансфера на младия португалец, но Виктор Магалаеш – президент на Морейрензе е уточнил нещата с българските си колеги. Нунеш за пръв път ще играе в различно от португалското първенство и е крайно амбициран да се докаже като добър футболист. До този момент той е демонстрирал доста качества на зеления килим и остава да видим как ще се представи и у нас.

През миналия сезон Арсенио се отчете с пет гола за Морейрензе и много силни игри. Той е на 25 години и е доста обещаващ, както потвърждават и от неговия клуб. Идването му в България е провокирано от внимателен анализ на родната ни А футболна група и качествата на ловешкия отбор.

Футболистът пътува за България в края на тази седмица, за да представи личните си условия и да подпише евентуален договор с оранжевите. Ние разбира се, ще ви информираме за всичко ново около този и други трансфери предстоящи в първенството ни.

Според запознати договора на Арсенио Мартинс с Литекс ще бъде за срок от две години. В тях талантливият играч, ще демонстрира възможностите си по българските стадиони.
Веднага след подписването на контракта Нунеш ще се прибере в родината си, за да довърши някои лични дела, а веднага след това ще се присъедини към подготовката на отбора от Ловеч.

Разбира се, ние внимателно ще следим всичко, което се случва с неговата кариера у нас и се надяваме, че ще оправдае инвестицията.
За новото първенство Литекс има намерение да гони първото място и новите попълнения в отбора ще помогнат за реализиране на тази цел.

Футболни прогнози за ефбет - Всекидневни ТОП прогнози от www.fBet.info



Юни 12 '16 · 0 коментари · Тагове: fbet, ефбет, литекс


Здравейте приятели на онлайн залозите и по-точно на любителите на сайта www.efBet.com. Ние сме ПАРТНИОРИ на сайта и гледаме да ви предложим най - доброто към този момент в залагането. Регистрацията е безплатна и при ползването на нашите входове в сайта ще имате възможност да получите всички бонуси които се предлагат, както и шанс да станетеVIP клиент. Това може да ви осигури, месечни бонуси, седмични и дневни.

УСПЕХ в залозите...

Всеки ден в този блог ще ви даваме по една избрана прогноза : ТОП ПРОГНОЗИ

Искате ли да откажете цигарите? Никотиновите дъвки не помагат или просто нямате достатъчно воля да се отървете от вредният навик. Не се предавайте, а изпробвайте доказаното решение, което помогна на много хора да намалят осезаемо и дори да спрат окончателно вредният тютюнев дим! То се казва – електронна цигара.


Електронната цигара представлява електрическо устройство, което се захранва от малка батерийка и позволява вдишването на никотин чрез изпаряване, без пушене. Има различни видове e-цигари – някои са 1 към 1 с обикновените цигари, а други приличат на лула, докато трети пък коренно се различават от тях и никога няма да предположите, че от тях може да вдишвате никотин.


Появата на електронните цигари като заместител на обикновените и като средство за борба с вредният навик обаче, предизвика много полемики в обществото. Някои побързаха да определят електронната цигара като „революционно средство”, което ще помогне на милиони хора да се откажат от вредният навик, докато другата половина от обществото ги определи за „поредните безполезни джаджи”, които се опитват да ни пробутат находчиви „бизнесмени”.

Затова решихме в днешният материал да ви запознаем с най-широко дискутираните предимства и недостатъци на електронните цигари в обществото, а изводите ще оставим на вас!


Предимства на електронните цигари:


-Твърди се, че никотиновите изпарения от тях са по-безвредни от тези, които се отделят при обикновените цигари, защото в състава си нямат катран, който не подлежи на пълно изгаряне.


-Твърди се, че изпаренията, които се отделят не създават условия за „пасивно пушене”. Всъщност димът, който се отделя от електронната цигара, е обикновена пара, към която са добавени аромати, в зависимост от предпочитанията на употребяващият ги.


-Редица експерименти доказват, че с е-цигарите бихте могли да откажете завинаги вредното тютюнопушене. Производителите обаче, категорично отбелязват, че електронните цигари не са медицинско средство и те не могат да ви откажат от цигарите, ако самите вие не го пожелаете.


-Спестяваме повече пари.


Недостатъци на електронните цигари:


-В течността, която се съдържа в електронната цигара има никотин. Ако той попадне директно в тялото ни, може да се стигне до предозиране.


-Факт е, че има голяма разлика между истинската цигара и електронната такава. Колкото и да се опитват да ни убеждават производителите, тя не може да замести напълно истинските „папируси с тютюн”. Честно казано обаче, няма да им намерите по-добър заместител на пазара.


-Редовно зареждане на батерията и често сменяване на никотиновата течност. Трябва да отбележим обаче, това важи за „нискокачествените и евтини” електронни цигари.


Ако трябва да обобщим с няколко думи, то ще кажем, че електронните цигари не могат да ви откажат като с магическа пръчка от вредният навик, но са отлично средство, което би могло да ви помогне да ограничите тютюнопушенето и постепенно да спрете окончателно цигарите. 

Продажба на електронни цигари от Miramarket.net


 Ясновидци или ясно виждащи, това сме ние хората с окултни познания. Може да задаваш всякакви въпроси и да получиш отговори на всичко което винаги си искал да разбереш. Ако нещо те мъчи. Ако имаш проблем или искаш да разбереш кога ще имаш връзка и дали тя ще е сполучлива. Искаш да разбереш за изгубена вещ или човек. Имаш проблеми в семейството, бизнеса, работата или просто искаш съвет не се колебай да попиташ. 


 Тръгни по правилният път и отключи късмета за теб. Хората са казали, който търси намира. търси най-подходящият експерт за теб и намери твоят верен път.  Не се лутай повече в лабиринти, нека твоят път бъде чист и равен за теб. Всички наши експерти очакват твоите въпроси денонощно на посочените начини за връзка.





Днес, да си направиш татуировка е нещо модно и стилно, което печели респекта на хората около вас. Хората вземат решение на обрисуват телата по различни причини. За някои това е мания, за други-начин да изтъкнат, че и те са способни на това. Едни го правят за удоволствие, други-заради някой. Малко са хората, които осъзнават истинското значение на татуировката-да напишеш или нарисуваш нещо, което знаеш само ти, което е от значение за теб, носи ти късмет или е свързано с нещо, което обичаш, просто искаш да си секси и си правиш секси татуировки. Независимо, обаче, дали хората рисуват телата си, защото им харесва, защото са пристрастени или защото има нещо, което не искат да забравят, процеса на татуиране е един и същ. Най-важното е човек да знае каква точно татуировка желае, а всичко останало се доизяснява в последствие. Ето, няколко съвета, които може би ще помогнат при избора на татус.

Както казахме, най-напред трябва да знаете какво искате. Има безброй много видове, модели и образци, които могат да ви бъдат от полза, както и още толкова идеи, които могат да се появят на бял свят, благодарение на вашето въображение и креативен нюх. Татуировката ви може да бъде малка, голяма, рисунка, надпис или и двете, може да бъде една, но след нея да дойде и втора. Каквато и да е, тя ще застане по най-добрия начин, ако бъде поставена на най-подходящото място. По този въпрос също се изисква сериозно отношение, понеже според вас, една рисунка може да отива на една част от тялото ви, но всъщност да изглежда красива и загадъчна на друго място. По тази причина, трябва много добре да помислите, преди да се решите да украсите тялото си с  перманентна 3D татуировка.

Друг важен детайл е типа на кожата ви. Хората са различни, някои са алергични към нещо, други не. За да не си навлечете проблеми, най-добре първо да се консултирате с татуист или лекар. Например, тези, които са с по-светла кожа, може да не понесат цветното мастило, други пък черното. Цвета на кожата е от значение, така че не трябва да пренебрегвате и тази опасност.

След като вече в главата ви се върти идея за една много добра татуировка, трябва да се посъветвате и с татуист. Това са хората, които могат да ви дадат насоки, да ви ориентират, да отговорят на въпросите ви относно татусите. Те могат да ви кажат дали вашата идея е достатъчно добра, за да се появи върху тялото ви, дали се нуждае от редактиране и кога е напълно готова. Освен това, ако не ви се умува или искате да се оставите изцяло в ръцете на татуиста, може да откриете колко впечатляваща е неговата креативност или да съчетаете идеи, работейки заедно. За да бъде възможно всичко това, е задължително да попаднете в ръцете на специалист, а не на аматьор, така че най-добре се допитайте до ваши познати, които са ползвали такъв вид услуги.


Татуировката е нещо, което ще стои върху тялото ви цял живот, така че не трябва да вземате прибързани решения относно детайлите, свързани с нея. Обмислете добре дали сте готови да направите тази крачка, дали ще издържите и дали ще може да носите тази рисунка завинаги. Една татуировка определя същността ви, затова покажете най-доброто, като задействате въображението си докрай и в съзнанието ви се появи най-подходящия белег, показващ душата ви.

В този блог ще пиша за всички мои впечетления както и за някой игри изиграни от мен.Първо имам над 100 заглавия които играя на конзола PS3 SLIM 320 GB.

Една от любимите ми поредици е GOW.


GOW ASCENSION.Това е четвъртата част от поредицата.Изключителна игра на много високо ниво.








снимка:google.bg 

Юни 16 '13 · 0 коментари · Тагове: gow ascension, gow 4, ps3 slim

Напоследък все повече хора се мобилизират и стават доста по-активни по отношение на организацията и управлението на собствения си живот. Независимо дали става въпрос за бизнес, за допълнителни доходи или за собственост, интернет, и в частност сайтовете за публикуване на обяви, предлагат най-достъпните методи за реклама.

Ефективността на интернет, както и лесният и бърз достъп до целия свят, наложиха трайни тенденции за популяризиране на стоки и услуги. Предлагането, търсенето и заменянето вече се осъществяват основно чрез този информационен обмен, който се предлага от всеки сайт за малки обяви. Предимството е, че в повечето случаи услугата за публикуване на рекламния  текст е безплатна. Не е за подценяване и фактът, че повечето потребители търсят това, от което се нуждаят в сайтовете за обяви. Там всичко е подредено по категории и всеки може да се ориентира лесно и бързо.
Разбира се, че „безплатен обяд няма“, ето защо, ако ще се възползвате от публикуването на безплатни обяви, се изисква и инвестиция от ваша страна. И по-точно– да отделите време.
Резултатите няма да закъснеят, а всъщност рискувате само няколко часа и вашата цел ще е наполовина постигната.
За ваше улеснение ще ви помогнем с няколко съвета, за това, как се пуска обява в интернет. Нужно е само да следвате нашия план.Той е изпитан и дава добри резултати. На първо място – по-лесно се работи и се постига повече.


План за публикуване на Безплатни обяви: , малки обяви


Първа стъпка
Първо формулирайте за себе си, точно и ясно, каква е целта и напишете текст, подходящ за обява. Например: искате да продадете вещи, които вече не са ви нужни. Напишете за всяка вещ поотделно кратка обява. Защо е нужно да са в отделни обяви ли? Повечето сайтове за публикуване на безплатни обяви предлагат различни категории, в които може да пуснете вашето съобщение, според тематиката.Пък и във всеки сайт за обяви има ограничение за дължината на текста.


Втора стъпка
Направете снимки. Ако имате възможност да визуализирате предлаганата вещ или услуга – направете го. Използването на снимки ще ускори постигането на резултатите от обявата. В случай, че използвате снимки, които намирате в интернет – не очаквайте бързи резултати. Много по-ефективни са обявите, които съдържат реални снимки на това, което предлагате.


Трета стъпка
След като вече сте формулирали текста и имате снимки, потърсете в интернет пространството сайтове за обяви.  Търсачките ще ви насочат най-добре. Пишете ключови фрази: малки обяви, безплатни обяви, сайт за обяви  и т.н.  Извадете колкото се може повече сайтове, като копирате адресите им като линк, например с ексел, уърд или друга програма, с която работите.


Четвърта стъпка
Имате подготвен текст, снимки, списък със сайтове за обяви. Вече сте на финала. Започвате да влизате във всеки сайт от списъка ви, да следвате стъпките, които са нужни и публикувате обявата си.


Пета стъпка
Запазете списъка, като отбелязвате в него подробности, например в графа „забележки“. По-късно ще може да направите полезни изводи.

Какво повече?! Очаквате резултати!


И както казва Мечо Пух „Колкото повече – толкова повече“. Всеки сайт за безплатни обяви си има своите потребители. Колкото повече сайтове за обяви ползвате, толкова по-голяма е вероятността да продадете, купите или замените стоки или услуги.
Успех!