Loading...

Социалната мрежа на България

ania

Ламината е предпочитан избор за подова настилка през изминалите няколко години.Това се дължи на няколко предимства:

-          Богато многообразие от цветова палитра – ламинатите напомнят на естествените дървета като дъб, бук, орех, круша или по-екзотичен материал – бамбук, зембрано, пиланг, черен орех и други.  На пазара може да намерите ламинати, които са подобни на теракота, мрамора и дори такива като ламелата, който пък от своя страна прилича на дюшеме.

-          Лесна поддръжка и почистване – в сравнение с естествения паркет, ламината не се нуждае от специални продукти, за да го приведете в чист вид.

-          Слагането на ламината е сравнително бърз процес, който ще ви отнеме няколко часа от безценното ви време.

Прочетете още за ламината



Дек 22 '16 · 0 коментари · Тагове: врати, избор, ламинат

Дървените конструкции са предпочитания материал при изграждане на беседки. Причината е, че характеристики на дървото са пригодени за тази услуга. Свойствата на дървения материал е възможно да бъдат проследени обратно към техния произход. Структурата на дървото е много силна, поради линейното му изграждане. Бихме могли да кажем, че свойството якост, което притежават дървените конструкции е съизмеримо с тази на стоманата. Това е и причината дървените конструкции да са подходящи за изграждането на беседки.

За да прочетете цялата статия посетете линка 

Главното предназначение на вертобраните е защитата от въздействието на атмосферните условия, особено от вода и вятър. Замърсените прозорци се отразяват неблагоприятно не само на перфектния външен вид на автомобила, но и на това, че се възпрепятства достъпа до случващото се на пътя и „мъртвите зони“ в страничните огледала се увеличават. По този повод поставянето на ветробрани на прозорците осигурява необходимата безопасност.

Повече за ветробраните

Товарен транспорт

 За да може да се превозват извънгабаритни отвари е нужно да притежавате определен тип транспорт. В повечето случай, за да се превозят тежки товари и съоръжения се използват платформи с ниски рамки, които позволяват да се извозват тежки товари. Възможно е да се използва и плоска платформа. При тази платформа няма страничен ограничител и се разрешава превозването на огромни товари и се дава възможност да се транспортират машини и съоръжения, товари с извънгабаритни размери. Посредством товарните платформи с ниска рамка се транспортират извънгабаритни товари като:

Прочетете повече

Избирайки газов инжекцион от изключителна важност е той да бъде съобразен с типа автомобил на който се поставя, да е сигурен и гарантиращ минимален разход на гориво. Газовия инжекцион, които предоставяме от Романо е оборудван с последна генерация електроника, която позволява точно дозиране на горивото, вливащо се в двигателя, особено гъвкави и прецизни настройки, които довеждат до по-оптимален разход на газта, сигурна експлоатация с премахнати всички нарушени характеристики на обикновените уредби.

 Прочетете повече

След като сте достигнали до заключението, че ви е нужна система за видеонаблюдение и искате да я поставите, то тази статия може да ви е полезна.

За онези, които се питат защо е нужно да знаят тази информация – отговорът е изключително елементарен. От резолюцията на камерата се влияе качеството на изображението, което е заснето. Когато става дума за охраняване на обект, качеството на системата за видеонаблюдение е най-важна.


За да научите повече за разновидности на камерите за видеонаблюдение вижте тук:

NRJ Soft

Дек 22 '16 · 0 коментари · Тагове: ip камери, kameri, videonabludenie

Medicinal Herbs

Hundreds of herbs have been known to have healing properties ever since they were discovered. They are highly diverse in their application and benefits, and there is hardly any condition that cannot be influenced by herbal treatment. For example, some of the most common herbs - Gingko hypericum, Rhodiola Rosea, St. John's Wort (Hypericum perforatum), Bloody Geranium (Geranium sanguineum), etc, can be applied for various purposes: to strengthen the immune system, act as anti-inflammatory tools, tonic the muscle and nervous systems, improve brain activity, influence Alzheimer’s disease, and many more.


More info:

VemoHerb

Екстрактът,вложен във ВемоХерб  BulgarianTribulus,е с високо качество, пречистен, не съдържа нежелани субстанции, органичен сух екстракт,стандартизиран на 60% фуростанолови сапонини, определени като протодиосцин.

Нашият екстракт е напълно стандартизиран почти до 100%, както следва: фуростанолови сапонини, определени като протодиосцин, на база сухо вещество, не по-малко от 60.0%.

За да прочетете цялата статия посетете следния линк:

Суровината на ВемоХерб

Всеки ден се пишат безброй статии със съвети за създаването на SEO линк билдингвръзки. Много от тях са отлично написани, давайки ви добри съвети, които ви помагат да се справите по-добре. Някои от тях са безполезни и пълни с лоши съвети. Затова ви предлагаме полезна статия, която да ви даде основна представа за изграждането наSEO линк билдинг.1. Няма линк, който да е 1000% безопасен:Доста пъти се е случвало да използвате чист и приемлив линк, но в крайна сметка Googl...

прочети още

Бизнесът загубва огромна сума пари годишно заради липси от клиенти, доставчици, служители, кражби или измами. На този етап идва момента, в който поставянето на система за видеонаблюдение ще бъде от голяма полза за бизнеса. Видеонаблюдението може да ви даде по-голяма сигурност и е вероятност да намерите кой е извършителя на причинената щета.  По този начин бихте могли да си набавите един сигурен източник на информация.

В тази статия ще ви запознаем с едни от основните предимства на поставянето на камери за видеонаблюдение във всеки един отрасъл.


За да научите повече за предимствата от поставянето на камера за видеонаблюдение посетете следния линк:

NRJ Soft

-        

За

Страници: 1 2 »