Loading...

Социалната мрежа на България

delano73

В очакване на пускането на серията iPhone 13 в мрежата продължава да се появява информация за предстоящите нововъведения на популярната марка. Прогнозата на аналитичната компания TrendForce частично повтаря публикуваните по-рано данни, но също така съдържа свежа информация относно една от важните технически характеристики на предстоящите модели.


Според анализаторите новата гама водещи флагмани на Apple ще получи редица осезаеми подобрения спрямо моделите от 12-та серия. В допълнение към процесора, произведен по 5nm технология, бъдещите иновации ще включват поддръжка на mmWave 5G гамата извън САЩ. Друга предполагаема иновация ще бъде по-компактен вътрешен дизайн, който ще позволи на компанията да оборудва смартфоните с батерии с увеличен капацитет.




Източникът също така твърди, че новите iPhone ще поддържат 25W технология за бързо зареждане - надграждане от съществуващото 22W решение. Освен това се очаква скенер LiDAR да се появи във всички модели от серията. Други важни нововъведения ще бъдат дисплеи с честота на опресняване 120 Hz и евентуално 1 TB дискове.


Източникът твърди, че смартфоните от серията Iphone 13 ще се продават на същата цена като миналогодишните модели. Представянето им се очаква през септември тази година. Самата компания не коментира данните, публикувани от вътрешни лица, както обикновено. 

Авг 29 '21 · 0 коментари · Тагове: apple, iphone 13