Loading...

Социалната мрежа на България

justagirl

Беше обичайната петък вечер, всички бяха излезли по кафета и чакаха да стане 00, за да може да се преместят на сбутаното сепаре в ъгъла на дискотеката. Малка дискотека, с много спомени.
Това за него си е просто една вечер с поредната бройка, нормално, но за нея не беше. Тя беше момиче години по-малко от него. Мила, добра, никому няма да каже нещо лошо, всекиго би помогнала. Не пие, е може би малко, не пуши и не се забърква в неприятности. Е, поне до онази вечер. Той беше по-голям. Батко. хаха нормално. Почти всички го познаваха, беше известен, не с много хубаво нещо, беше красив,привлекателен и голям чаровник, знаеше как да получи това което иска, е , все още знае. Тя беше излязла с приятелките си. Женско парти,когато го видя. Не можа да свали поглед от него. Усмивката му, погледа му, маниерите му, всички беше идеално за нея. Имаше алкохол.. имаше и момчета, но тя си искаше него и го получи.. по-точно заедно се избраха,но да, за него тя беше просто бройка,а той не осъзнаваше, както и тя тогава, че това момче ще бъде момчето, което ще я кара да се чувства невероятно щастлива. Тя се стараеше да я види, забележи, да забележи усмивката й, погледа й, излъчването й, когато това стана те поговориха... и двамата не бяха много в състояние за преговори, ако трябва да бъдем честни...Погледна го в очите,красивите пъстро-кафеви очи, усмихна се, целуна го, и той нея. Влязоха вътре хванати за ръка,танцуваха , целуваха се, тя беше щастлива... но все още не осъзнаваше каква огромна грешка е допуснала, че изобщо се е запознала с този човек.. Дойде време да се прибират, тръгнаха,но той й предложи да отидат на друго място, при друга компания. Тя отказа-трябваше да се прибира.. той дори не я изпрати, щеше да й плати таксито и да си тръгне, но не, тя никога не се прибира от дискотека с такси.. не обича такситата,просто продължи по пътя и ся прибра.
Когато влезна в тях всичко беше пусто, тихо, тъмно, родителите й ги нямаше... Тя свали черния си тоалет и легна по бельо..
На сутринта , когато се събуди осъзна колко хубави си е прекарала предишната вечер. Когато излизаше тя търсеше само една усмивка, едни очи, един човек.. намираше го, но всяка вечер го виждаше с друга. Сърцето й се късаше, малко по малко осъзнаваше, че тя е като тях. Бройка, поредната бройка.. Омръзна й, но не можеше да го забрави... Месеци по-късно се събраха в компания,неочаквано. Наложи се да си проговорят. О, аз не споменах, жестоко се бяха скарали,дни след срещата им. Подигравки и унижение търпеше тя,но не й пукаше! Когато се събраха в компания се опознаха, станаха даже приятели. Тя малко по малко обикваше този неин приятел , не по начин по който да желае да бъдат повече от приятели, напротив, тя го опознаваше и не искаше това, тя искаше просто приятел до себе... но обстоятелствата са такива. Сега са на 'здравей' и 'чао' той е с друга и е щастлив, тя го е забравила, но все още и липсва приятеля с който запълваше късните скучни вечери с разговори. Не тя не го обича по оня начин, тя искаше просто приятел... този неин приятел се оказа човека, който я научи да гледа в очите, да обръща внимание на усмивките и да бъде смела, да рискува, да се забавлява.. той беше приятел, но трябваше време да се осъзнае. Единственото нещо за което сега тя съжалява е,че нямаха повече време заедно..
Авг 25 '13 · 0 коментари