Loading...

Социалната мрежа на България

vencislavahristova

pH е мярка, която показва колко кисела или алкална е средата, в която се отглеждат растенията. Растенията използват като хранителен източник минералите, но те извличат полезните за тях тогава, когато има наличие на дадени условия. Ключова роля за този процес е стойността на pH в почвата или хранителните разтвори. Ако нивата на киселинност са подходящи, растенията ще се развиват добре. Поради тази причина е важно да се измерва pХ на почвата. В гроу шоп магазина на GrollMall ще намерите най-иновативните уреди за измерване на pH на почвата.
Апр 5 · 0 коментари · Тагове: градина, почва, уреди
N1adv е един от водещите директни вносители и доставчици на едро на рекламни сувенири, рекламен текстил и луксозни бизнес подаръци. Компанията е известна със своя богат асортимент от хиляди продукти, които могат да удовлетворят всякакви бизнес нужди и изисквания. Основните запитвания са за евтини рекламни материали, но тази рекламна агенция освен ниски цени предлага и безупречно качество, както и възможност за брандиране на текстил или рекламните материали, които сте закупили.
Брандирането на работно облекло е чудесен вариант за постигане на разпознаваемост. Можете да се доверите на рекламна агенция N1adv, която е официален вносител на няколко бранда за работно облекло, а отделно може да ви съдейства и с брандирането на текстила, както и с други рекламни материали. За да изградите сериозен имидж на вашата компания, то налагането на работни стандарти е препоръчително, както и осигуряването на възможно най-добри условия на труд за служителите. Чрез качествено работно облекло, което може да бъде брандирано, вие ще направите бранда си по-разпознаваем, а служителите с удоволствие ще споделят за него. От съществено значение е да бъдете запомнени по възможно най-добрия начин. Рекламния текстил може да допринесе за увеличаването на бизнес репутацията на компанията, а по този начин партньорите ще погледнат по-сериозно на вашата дейност.
https://cleverbook.net/vsichki-produkti/emocionalna-inteligentnost


Ние от Издателство Клевър Бук предлагаме огромно разнообразие от образователни карти за деца на различни възрастови групи, но с това далеч не се изчерпва нашият продуктов каталог!


В издателството ще намерите още много полезни и интересни книги, които развиват емоционалната интелигентност, а всички знаем колко е важна тя днес в нашето съвремие.


Изберете нас!

http://stilni.net/produktite-na-la-roche-posay-nay-dobroto-reshenie-za-vashata-kozha/


Използвайки козметика ежедневно, за нейното качество все повече съдим по това как може да се погрижи за проблемна и чувствителна кожа.
В последните няколко десетилетия специално направление като дермокозметиката насочва усилията си да разреши специфични кожни проблеми.
Именно специалното отношение към по-проблемна и чувствителна кожа е в центъра на изследванията и при създаване на продукти на много дермокозметични компании. Една от най-емблематичните е La Roche-Posay.

Мар 13 '23 · 0 коментари · Тагове: la roche-posay

 

http://statii.net/2023/moderni-udobni-i-praktichni-konteineri-za-jiveene/


Иновативно решение като дом или друга контейнерна сграда отдавна се утвърди като модерен начин на строителство. Получените постройки създават всички удобства както за постоянно обитаване, така и за извършване на различни строителни или технически дейности.
Изграждането на дом от контейнери за живеене е бърз и рентабилен начин за много хора да заживеят в собствено жилище. Различни организации и институции също се възползват от предимствата им в своята сфера на дейност.

https://pudriera.bg/konteyneri-za-zhiveene-zalozhete-na-inovativnoto-stroitelstvo/


Да се живее в къща, направена от контейнери, вече отдавна не звучи странно или дори неуместно. Този иновативен начин на строителство добива все по-широки мащаби по света, а от години и у нас. От контейнери за живеене се строят не само домове, но и други сгради. С тях може да бъде извършвана и техническа или строителна дейност, а това ги прави приложими в различни области.

https://rozovadolina.net/1-pergoli-sinonim-na-ustoichivost-i-zashtita-v-dalgosrochen-aspekt


Съвременната интерпретация на стандартните защитни конструкции като навеси са перголите. Те са подходящо решение за всички, които желаят да осигурят защита от неблагоприятни атмосферни влияния през цялата година на външно пространство пред дома или своя търговски обект.
Най-популярен избор са алуминиевите перголи, които със своите различни форми и начин на закрепване могат да бъдат решение за всяка ситуация. Прибиращата се покривна пергола е най-подходящият избор за предпазване в дългосрочен аспект на жилище или друг обект.

Фев 10 '23 · 0 коментари · Тагове: перголи
http://stilni.net/izberete-praktichnite-konteyneri-za-zhiveene-pred-konventsionalnoto-stroitelstvo/


С креативните предимства, които предлага, технологичното нововъведение къщи контейнери прави по-лесен живота на много хора. Този тип конструкции са практична и достъпна алтернатива за тези от вас, които се нуждаят от усамотение далеч от презастроената градска среда или предпочитат мобилността на удобния и по-евтин дом.

От друга страна, съвременните контейнери за живеене имат много широк потенциал за приложение като модулни конструкции с цел извършване на техническа или строителна дейност.

Хамефа предлагат изключително стилни и практични мебели за всекидневната, които отговарят и на най-високите критерии за качество и удобство.

В сайта ще намерите ексклузивни оферти за всякакъв тип мебели за всекидневна – ТВ шкафове, секции за ТВ, етажерка за обувки, витрина за хол, холна маса, гардероб, библиотека, камина, скрин и дори шкаф с чекмеджета .

Hamefa – производител на мебели за хол с гарантирано качество и дълъг експлоатационен живот.

Страници: 1 2 3 »