Loading...

Социалната мрежа на България

Групи

Избягай от скуката.Да се забавляваме...:)
Избягай от скуката.Да се забавляваме...:)Какво правим за да избягаме от скуката и как да се скрием от нея?
16 потребители
Онлайн филми
Гледайте филми онлайн без да е необходимо да се регистрирате и сваляте на вашият компютър!         Всички онлайн филми са с уникално качество и кристален звук! http://filmipuls.com/
11 потребители
Конкурс за готини,секси и забавни снимки
Здравейте приятели ...Пускам тук един конкурс за качване на готини снимки...:) Качи изображение което смяташ че ще е интересно за всички тук...:) Правилата са: Качване от 1 до 10 изображения и гласуване за поне 2 вече качени.Снимките се качват тук в групата или в секция ,,Снимки,,Нека видим кой ще качи най-готините, забавни и секси снимки.Поканете приятелите си и те да участват...:) Не са разрешени неморални изображения:)
11 потребители
Смешни ВИЦОВЕ до безкрай...
Здравейте отново приятели.  Смятам тук да създадем всички заедно една група за смешни вицове. Всеки който пожелае може да се присъедини и да публикува. Предлагам вицовете да са на всякаква тематика без да се ограничаваме. Нека започна първо аз :) и се надявам да ви харесат.....
9 потребители
Старта на нова платформа за ВИДЕО
Здравейте приятели...Тези дни старателно се занимавахме със създаването на един нов сайт за ВИДЕО. В сайта може да качвате лесно и събирате любимите си видео клипове в акаута си. Това ви дава възможност да отсеете любимите си песни и да ги слушате винаги когато ви е кеф.Страницата за която говоря е www.klip4eta.com. Регистрирай се лесно и бързо и събери любимите си песни  в акаунта...
5 потребители
Съвети относно домашните любимци
Домашните любимци се приемат като равноправна част от семейството и  несъмнено носят радост на своите стопани. Но наред с това те създават и не малко грижи и отговорности за хората, които ги отглеждат. Част от най- срещаните проблеми за тези, които имат животно вкъщи са алергиите, нуждата от постоянно почистване на дома. Освен това стопаните трябва да знаят как правилно да отглеждат своите любимци- всяко  същество има нужда от грижи и внимание, трябва да знаят кое е вредно и кое полезно за тях. Ако и вие имате котка, куче или някое друго по- екзотично животно вкъщи, споделете вашите проблеми и решения тук.
5 потребители
България е моята родина!
България над всичко! Групата е отворена за всякакви политики и гледни точки . Моля участниците даспазват благият тон на толерантността ! Собствениците и администраторите не носят отговорност за публикациите и изказванията на членовете. Моля да се пише на кирилица все пак сме в България .
5 потребители
Готини Онлайн филми и забавни клипчета без регистрации
Здравейте приятели. Искам да ви споделя няколко онлайн филма за гледане. Много са яки и не се изисква никаква регистрация. Единственото което се изисква е да си изберете филмче и да гледате. Надявам се тази група да ви хареса и да се обновеява постоянно. Ето няколко предложения:Нико и пътят към звездите - http://klip4eta.com/play:iydxp5h2 Ларго Уинч / Largo Winch - http://klip4eta.com/play:bd28zlf5 Ронал Варварина / Ronal the Barbarian - http://klip4eta.com/play:cqmdjphr Уникс 3D: Вълшебно приключение / Winx Club 3D: Magic Adventure - http://klip4eta.com/play:8a9ydbwm Предградие 13 - Ултиматум - http://klip4eta.com/play:iehfam02
4 потребители
Най силните коли
Най силните коли в България.
3 потребители
EmGoldexBg
ЕМГОЛДЕКС В БЪЛГАРИЯ EmGoldex е регистрирана в Обединените арабски емирства и е дъщерна фирма на немската компания Gold&Silver Physical Metals. Компанията се занимава с търговия на инвестиционно злато, сребро, платина и паладий. Офисите и на двете компании  се намират в Мюнхен, Германия (и до ноември 2011 г. се помещаваха  в едно и също здание) и осъществяват своята дейност съгласно европейското законодателство. Първоначално е създаден онлайн магазина за продажба на злато и в последствие се дава началото на МЛМ. Това се прави с цел разширяване търговията със злато. Важно е да се спомене, че тук всички са клиенти на фирмата, те купуват злато - не са дистрибутори, не продават нищо. ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ
3 потребители
АЗ ОБИЧАМ ЦСКА И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!
Да се съберем всички фенове на ЦСКА в една група! Кой сега е номер 1?
3 потребители
Футболни новини
Присъедини се към групата и научи първи всичко от света на футбола. Актуални новини за всички отбори от света и България. Да обсъждаме най-интересното от зеления килим. Правилата на групата са елементарни. Забранена е всякаква реклама, спам и всички останали действия от подобно естество.
3 потребители
Аз обичам котките!
Котките са невероятни - умни, гъвкави и предани на своя стопанин. Изключително галантни и неповторими сами по себе си. Винаги готови за игра, макар и малко по-мързеливи. Споделете с нас каква е Вашата котка, нейното име, как я отглеждате и абсолютно всичко друго, което искате да публикувате за тях може да го направите тук! Нямаме строги правила - просто пишете на кирилица, не прекалявайте със спама и не рекламирайте чужди сайтове или групи. Мяу.
3 потребители
Домашни любимци
Ако имате домашен любимец - котка, куче, риби, хамстер, костенурка или друго, и търсите други като Вас, тук ще го намерите! Нека се съберем в една група всички хора, които имаме домашни любимци. Да споделим нашите знания и опит с другите. Трябва да бъде задружни. Правила на групата? Просто бъдете колегиално настроени, любезни и не рекламирайте нищо, без позволение на администратора.
3 потребители
България на три морета!
Знаете ли, че преди време границите на България са се разпростирали на три морета? Знаете ли, че половин Европа е била под наше владение? Знаете ли, че всички ги е било страх от нашите прадеди? Но това всичко е история. Научете повече за българската история тук. Питайте и споделяйте всичко, което Ви интересува. Гордейте се, че сте българи!
3 потребители
Аз обичам спорта!
Здравейте на всички посетители. Създаването на тази група не е със цел реклами. Някои от вас позволявайки си да публикуват и рекламират сайтовете си тук пречат да бъде възприета,  реално според целта си . Тя е създадена за развитие на спорта и споделяне на ваши идеи. Ако някой е блокиран то е поради факта, че е публикувал реклама на друг сайт.
3 потребители
Цитати от книги
След всяка прочетена книга човек става по-богат и може би по-мъдър..поне така мислим :) Така чеси струва някои откъси да бъдат препрочитани...Тази група е създадена с цел да стимулира четенето на литература. Споделяйте Вашите любими цитати, мисли и мъдрости.
3 потребители
Хороскоп
Ако вярвате в астрологията това е Вашата група. Обсъждайте всичко свързано с нея тук, дневни хороскопи, годишни, нумерология и всичко останало мистично, в което вярвате. А ти, коя зодия си?
3 потребители
Емилия
Почитателите на Емилия може да заповядат в тази група. Нека да се съберем колкото се може повече участника и да докажем любовта си към една от най-добрите фолк изпълнителки на Пайнер.Тук ще обсъдим всичко ново свързано с нея - песни, клипове, албуми, фотосесии, концерти, участия и клюки.
3 потребители
Бориса Тютюнджиева
Най-успешната българска моделка в момента. Бориса Тютюнджиева се е снимала за не една и две реклами на световноизвестни фирми. Също така не може да не отбележим и феноменалното й участие в телевизионното риалити "Къртицата". Тя е една от най-красивите български жени и трябва да си я пазим. Освен това изпъква и с рядко виждана зрялост и мъдрост за възрастта си. Обичаме те Бориса!
3 потребители

Страници: 1 2 3 4 5 ... » »»