Loading...

Социалната мрежа на България

В Хотел „Банкя Палас“ на Трифон Зарезан или Св.Валентин- сами изберете от блога на georgi georgiev

Наближаващият двоен празник в средата на февруари сигурно ви кара да се чувствате доста неспокойни. Непростимо е да останете у дома и отново да прекарате вечерта пред телевизора или компютъра. Който и от двата празника да сте решили да празнувате, все ще имате нужда от предварителна подготовка. За да помогне на всички, желаещи да се представят подобаващо хотел „Банкя Палас“ е подготвил чудесна оферта на изключително атрактивна цена.

Екипът на хотела предлага на своите гости възможност за резервиране на една или две нощувки, съчетани със закуски и романтична вечеря на 14 февруари за 69лв на човек.

Освен нощувката и вечерята, офертата включва и безплатно използване на парна баня, перлена вана, сауна и фитнес салон.

Романтичната вечеря ще ви изненада с уникално меню. Салатата е изцяло в унисон с повода – „Св.Валентин“ и е със завидния грамаж от 600гр. Основното ястие не може да отстъпи по нищо на ястията в най- реномираните ресторанти. Свинското филе Вретено, гарнирано с картофено пюре, ще накара всичките ви сетива да застинат от удоволствие. То е последвано от студен ордьовър, включващ различни видове сирена и деликатеси. Не може една изискана вечеря да завърши без десерт. В менюто на хотел „Банкя Палас“ е предвидена бисквитена торта с орехи. Алкохолната напитка, разбира се, е червено вино “Пагане“.

Със сигурност хотелът ще ви допадне много, не само заради добре организирания празник, а и заради прекрасните услови, които предлага. Прекрасната гледка към Витоша се съчетава чудесно с луксозно обзаведените стаи. Те са климатизирани, имат кабелна телевизия, безжичен интернет, банята има вана и можете да използвате минерална вода.

Заради минералната вода, която ползва хотела от собствен водоизточник, се предлагат и редица СПА процедури. СПА центъра е на две нива, които се състоят от сауна, парна баня, релакс зона, вани с минерална вода, ароматерапия и фитнес салон.

Всички услуги, които предлага хотела му дават голямо предимство пред останалите хотели в района. Побързайте да заявите вашето желание да празнувате с любимия човек в Хотел „Банкя Палас“.

Не допускайте този толкова романтичен празник да премине под знака на клишето. Валентинката не е достатъчна да заявиш открито чувствата си към някого, независимо какво ще ти коства това, потърсете най-доброто тук: http://www.onfire.bg/bg/offers/category/153/14ti-fevruari.html






Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От georgi georgiev
Добавено Фев 12 '16

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви