Loading...

Социалната мрежа на България

georgigeorgievg


През последните години зачести нуждата от видeонаблюдение на различни обекти, с оглед на охранителната дейност. Частни лица поставят устройства за мониторинг в офиса и дома си, за да запазят секретни документи, ценни вещи или активи. Други просто правят любителски записи с комичен характер. Камерите са най-често скрити в компактни предмети, така че осигуряват максимална дискретност за целите на заснемане. Ето няколко предложения за вашите нужди.


Екстериорни решения за видеонаблюдение

Градинският фенер е отличен акцент към декорацията на дворното пространство. Същевременно тази соларна лампа реагира на движение и служи за инфраред наблюдение, когато е тъмно. Експлоатационните й качества са съобразени за работа при температури от 0 до 50 градуса. Към градинският фенер има включена стойка за прикрепяне, която го крепи и при силни пориви на вятъра.


Като част от интериора

За целите на видеонаблюдението, клиентът може да монтира камера в закачалка за дрехи, ключ за лампа, настолен часовник и др. Тези камери охраняват периметъра със сензор за движение. Заснемат 30 кадъра в секунда. Според характеристиките на продукта могат да правят запис от 60 минути до 3 часа.


Панорамните камери са предназначени за мониторинг на търговски обекти, летища, жп гари, хотели. Изгледът на изображението позволява образът на дисплея да се показва на 360 градуса, при 180 градуса са 2 картини на екрана, а при 90 градуса са 4 позиции на монитора.Размерът на паметта на устройството достига 128 GB.


Портативни аксесоари

  Някои камери разполагат с полупроводников сензор за изображения CMOS, като тези: http://www.spy-secrets.com/bg/nachalo/moduli-za-vgrazhdan%D0%B5.html, който преобразува сноповете фотони от електрически в цифров сигнал. Устройствата за видеонаблюдение поддържат и автоматична настройка на бялото в изображението. Средната скорост на записа е 15 или 30 кадъра в секунда, а времето за запис от 30 минути до 6 часа. Един от най-актуалните продукти е карта за самоличност с висока резолюция на изображението. Ако искате да заложите на елегантен аксесоар, тогава изберете часовник, който има вградена камера и микрофон, а циферблатът му показва времето и посоките. Съвсем като истински, водоустойчив и удароустойчив, но поддържащ AVI формат. Несъмнено слънчевите очила фокусират идеално кадъра в съотношение 16:9. включва калъф и кърпа за почистване. Други приспособления за мониторинг са химикалки, ключодържател за автоаларма, флаш памет за компютър. Добри функционални параметри за заснемане гарантира камерата, монтирана във водоустойчив прожектор. Прави около 2500 снимки, всяка с надпис за дата и час. Обхватът на датчика за движение е 20 м, а мястото за съхранение на файловете 32 GB.


С новите технологични подобрения за видеонаблюдение подсигурете периметъра на обществена сграда, офиса или дома ви. А за ефектно забавление направете комичен клип със скрита камера, така че да се усети непринудеността на кадъра!



Кървене на венците е един от сериозните стоматологични проблеми, които част от хората все още неглижират.

Възпалението на венците, в следствие на натрупана плака може да провокира редица проблеми, които изискват дълго лечение и доста отделени средства. Профилактиката е по-добра от лечението не само защото тя е по-лесния вариант на грижа за зъбите и венците, но и защото е значително по-приятна и лесно осъществима. Вместо да се подлагате на процедури по премахване на зъбен камък и лечение на заболявания като гингивит и периодонтит, погрижете се навреме за оралната си хигиена и грижа за здравето на зъбите и венците. При положение, че всяко зъболечение изисква отделено време и пари, добре е да се замислим за важността и отговорността, която носим за нашето собствено здраве.

При консултация в стоматологичния кабинет, вие ще получите подробна информация за вредните навици от които е добре да се отървете, ако искате да запазите здравето си. Вашият стоматолог ще ви даде насоки за това как да се грижите за здравето на зъбите и венците си, и ще ви помогне в трудния път към възстановяването на оптималното състояние на вашите зъби.

Докато процесът на възпаление на венците е обратим, лечението може да ви помогне да укрепите и заздравите венците си. При навременна намеса от страна на дентален специалист, вие можете да възстановите здравето на вашите зъби, а при отлагане на проблема и липсата на адекватно лечение, можете да се окажете в положение при което заболяването да прогресира и да се стигне до загуба на зъби.

Поддържането на изрядна устна хигиена е задължително условие за преодоляване на бъдещи проблеми. Съществуват доста методи на орална хигиена, които са не само препоръчителни, но и от първа необходимост, при наличие на кървене на венците и възпаление.

Едно от първите неща, които е добре да направите е да потърсите съвет от вашия стоматолог, за това каква паста за зъби да използвате. Има специални медицински пасти, които представляват мощна комбинация от минерални соли и растителни екстракти, които отстраняват зъбната плака и бактериите по зъбите. Тоест се борят успешно с враг номер 1 на здравите зъби – възпаленията и бактериите, които причиняват кървене на венците и натрупване на зъбен камък.

Не бива да се забравя, че най-доброто лечение е навременното и именно когато навреме реагирате и се погрижите за проблема можете да се надявате на успешното му решаване. Затова не пропускайте профилактичните прегледи при вашия зъболекар и се грижете за зъбите си.

Всички обожаваме топлината на традиционните печки и камини на дърва, защото те създават най-красивата, топла и уютна атмосфера вкъщи, която просто те кара да стоиш на прозореца и да се наслаждаваш на гледката на нежните падащи снежинки, които се трупат и трупат. По-модерните и съвременни техни подобия, а именно пелетните камини и котли, обаче, започват да се предпочитат все повече от хората, тъй като освен същите незаменими качества, притежават и още едно предимство – те се грижат за природата и практически не замърсяват въздуха и заобикалящата ни среда. Освен това, доста по-лесно е да складирате и намерите и пелети с високо качество, отколкото дърва.

Пелетните камини и котли са изцяло автоматизирани, което ги прави толкова любими на потребителите. Благодарение на вграден програматор, те се палят и гасят сами, във време, в което на вас ви е удобно. Колко страхотно е да се прибереш след тежък работен ден в топлия си, уютен дом? Иновационните пелетни камини и котли имат възможност за контрол с дистанционно управление. Така, докато стоите пред компютъра и гледате телевизия на дивана бихте могли да включите или промените посоката на топлене на вашата камина. Наличната GPS система ви позволява да направите това през собствения си мобилен телефон.

Може би сте чували за т.нар. камини с водна риза. Това са модели пелетни камини с възможност за затопляне на вода за нуждите на потребителите.

Въпреки способността на този вид отопление да поддържа подходяща температура в дома през целия ден, енергията, която се използва е изключително малко. Пелетните камини са изключително икономични и ефективни. За сравнение може да посочим енергията на обикновена крушка – това е и консумираната такава от пелетните котли и камини.

В ценово отношение, пелетите са достъпни за бюджета на едно средно домакинство. Те са постоянни и не особено високи. Ако, пък ги закупите през лятото и се подготвите от рано за зимния сезон, изобщо няма да усетите тази си инвестиция. Тогава цената им е около 280 лв за тон.Цената на самите горелки, заедно пелетните котли, може да намерите тук: http://eurotherm.org/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%81-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0/%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8.html

За дадем малка представа за огромните предимства на пелетните камини и котли, ще споменем и факта, че според мощността си, с тях може да се отопляват помещения до 160 кв.м, притежавайки автономност на работа 15-45 часа. Те са страхотно допълнение към интериора на дома ви, понеже са изящни и красиви. По-подходящи са за малки жилища и изискват една идея повече усилия за почистване, но това е нищо в сравнение с работата, която вършат.

Повярвайте, мнозина очакват с нетърпение групата почивни, предвидени около националния празник 3- ти март. Натовареното ежедневие, стресът и непрекъснато състезание с времето в един момент идват в повече и нуждата от почивка и презареждане се оказва изключително крещяща. Точно заради това Клуб Хотел Мурите в Разлог се е погрижил да изготви прекрасна оферта, която ще задоволи всеки вкус и нужда.

Хотелът в сумата 225.40лв са включени 3 нощувки, съчетани с ол-инклузив база и празнична вечеря. В допълнение е възможността да се използва басейн, затоплен до 29 градуса, парна баня и джакузи. Заявявайки желанието си да се възползвате от празничната оферта, можете да отпуснете умореното си тяло в сауната, да опитате здравословното влияние на парната баня и да стегнете мускулите в модерния фитнес център. Можете да разчитате на безжична връзка с интернет на територията на целия хотел.

Офертата може да бъде намерена на следния адрес: http://www.onfire.bg/bg/offers/Atraktivno-predlozhenie-za-3ti-mart-v-RAZLOG-Klub-hotel-MURITE-4-3-ili-4-noshtuvki-na-baza-All-Inclusive--Praznichna-vecherya-s-programa.html

Според правилата на хотела закуската се осъществява в интервала от 7.30 до 10 ч. Включено е богато разнообразие от варианти за закуска- тестени и зърнени закуски, яйца, колбаси, плодове, млечни продукти, мед, конфитюри, течен шоколад и различни видове сладка.

Обядът се на ваше разположение от 12 до 14 ч. като бюфетът е интернационален. Можете да изберете подходящата за вас салата, супа, основно ястие. Готвачите са помислили за всички свои клиенти- предвидени са месни и постни ястия. Всеки може да избере подходящата гарнитура, подходящите плодове, зеленчуци и десерт.

Във времето между 16 и 17ч е предвидено едно междинно хранене за тези, които държат на редовното хапване. В този интервал се предлагат сандвичи, дребни сладки, плодове- нещо съвсем леко, за да можете после да се насладите на вечерята.

Вечерята започва в 18.30 и продължава до 21ч.Отново се предлагат интернационални ястия, постни и месни. Можете да изберете топла или студена гарнитура към основното ястие. Да хапнете предпочитаната салата и да приключите храненето си с плод или десерт.

По отношение на напитките се предлага изцяло български алкохол, безалкохолни напитки, минерална вода и топли напитки, направени от автомат.

За празничната вечер е предвидена изключително богата и разнообразна блок маса, както и музикална програма с жива музика. Предвидени са и множество изненади за почиващите.

Определено няма да сгрешите, ако вдигнете телефона и направите резервацията си още сега.



Мар 1 '16 · 0 коментари · Тагове: 3-ти март, почивка, хотел

Наближаващият двоен празник в средата на февруари сигурно ви кара да се чувствате доста неспокойни. Непростимо е да останете у дома и отново да прекарате вечерта пред телевизора или компютъра. Който и от двата празника да сте решили да празнувате, все ще имате нужда от предварителна подготовка. За да помогне на всички, желаещи да се представят подобаващо хотел „Банкя Палас“ е подготвил чудесна оферта на изключително атрактивна цена.

Екипът на хотела предлага на своите гости възможност за резервиране на една или две нощувки, съчетани със закуски и романтична вечеря на 14 февруари за 69лв на човек.

Освен нощувката и вечерята, офертата включва и безплатно използване на парна баня, перлена вана, сауна и фитнес салон.

Романтичната вечеря ще ви изненада с уникално меню. Салатата е изцяло в унисон с повода – „Св.Валентин“ и е със завидния грамаж от 600гр. Основното ястие не може да отстъпи по нищо на ястията в най- реномираните ресторанти. Свинското филе Вретено, гарнирано с картофено пюре, ще накара всичките ви сетива да застинат от удоволствие. То е последвано от студен ордьовър, включващ различни видове сирена и деликатеси. Не може една изискана вечеря да завърши без десерт. В менюто на хотел „Банкя Палас“ е предвидена бисквитена торта с орехи. Алкохолната напитка, разбира се, е червено вино “Пагане“.

Със сигурност хотелът ще ви допадне много, не само заради добре организирания празник, а и заради прекрасните услови, които предлага. Прекрасната гледка към Витоша се съчетава чудесно с луксозно обзаведените стаи. Те са климатизирани, имат кабелна телевизия, безжичен интернет, банята има вана и можете да използвате минерална вода.

Заради минералната вода, която ползва хотела от собствен водоизточник, се предлагат и редица СПА процедури. СПА центъра е на две нива, които се състоят от сауна, парна баня, релакс зона, вани с минерална вода, ароматерапия и фитнес салон.

Всички услуги, които предлага хотела му дават голямо предимство пред останалите хотели в района. Побързайте да заявите вашето желание да празнувате с любимия човек в Хотел „Банкя Палас“.

Не допускайте този толкова романтичен празник да премине под знака на клишето. Валентинката не е достатъчна да заявиш открито чувствата си към някого, независимо какво ще ти коства това, потърсете най-доброто тук: http://www.onfire.bg/bg/offers/category/153/14ti-fevruari.html






Докато се отърсим от Новогодишните празници, ето нов празник чука на вратата. Няма начин да не празнувате на 14 –ти февруари! Това е празник за всеки- едни ще почетат виното и веселието, други ще наблегнат на любовта. Който и празник да изберете, ще е необходимо да направите малка предварителна подготовка.

Не разполагате с много време, затова в обедната почивка се разровете в интернет и намерете подходящ подарък за любимата жена. Защото дори и да празнувате Трифон Зарезан, тя със сигурност ще чака своя подарък за Св.Валентин. И за да не се изложите, намерете това, което ще ви издигне в нейните очи.

Много магазини предлагат красиви сувенири и романтични подаръчета. Не забравяйте, че и през март ще трябва да й подарите нещо. Бъдете креативни и изненадайте любимата си с нещо различно.

В момента се разиграва истинска война за клиенти между елитните хотели в цялата страна. Всички предлагат атрактивни 1 и 2 дневни пакети, които биха задоволили и най- капризния вкус.

След кратко пътешествие по сайтовете се открои една хубава оферта от гр. Велико Търново. Възможно е мнението ми да е субективно, но този град винаги се свързва с някаква мистична романтика.

Гранд Хотел Янтра във Велико Търново предлага нощувка в съчетание със закуска и тържествена вечеря с оркестрова музика за сумата от 90 лв на човек. Ако искате да поостанете, т.е. да резервирате 2 нощувки, отново със закуски и тържествена вечеря- цената ще е 141 лв на човек.

Менюто за празничната вечеря е повече от прекрасно. Започва с традиционната овчарска салата, продължава с панирани топени сирена в компанията на сладко от боровинки. Следва роле от свински врат със сос „Грейди“ и картофен мус, наречено Порселет Фарси. Разбира се, не може без десерт. Еклеровата торта подхожда най- много на тази вечеря.

Офертата включва използване на басейн, джакузи и фитнес напълно безплатно, за СПА терапиите и процедурите за лице ползвате 20% отстъпка от цената. Само за влюбените е предвиден бонус- сауна- парк, включващ сауна, парна баня и релакс зона.

Гранд Хотел Янтра има 4 звезди и предлага лукс и красота целогодишно. От него се разкриват невероятни гледки към редица забележителности на града, а веднъж годишно покрай него минава влакът Ориент Експрес.

Със сигурност прекараното време във Велико Търново и конкретно в Хотел Янтра ще ви зареди с много положителни емоции.

Още разнообразни оферти, може да намерите тук: http://www.rooms.bg/hotel-veliko-tyrnovo.html

В публичното пространство непрекъснато се дискутира темата за екоравновесието на планетата. Почти всички правителствени и неправителствени организации обединиха взаимно усилията си в търсене на природосъобразни източници на енергия, за да елиминират съществуващия проблем. Досега за отопление се използваха дърва, природен газ и електричество, но днес конвенционалните методи са заместени от иновативен биопродукт, наречен пелети. Запознайте се с петте категорични аргумента, които ще ви убедят напълно, че инвестирайки в отоплението с  гранули, вие правите най-разумния избор!
    Предпочитаната алтернатива за отопление
    Доказано е, че пелетите превъзхождат  другите традиционни източници на енергия! Коефициентът на полезно действие на пелетите е 95%, което надвишава с 25 % КПД-то на дървата за огрев. Същевременно биопродуктът отделя 1 % пепел при процеса на изгаряне, докато при въглищата количеството на пепелта е 35 %. Дървата се състоят от 40 % вода в състава си, докато при пелетите  влажността е 6 %. Въз основа на тези показатели може да се заключи, че пелетите са предпочитаната алтернатива на отопление, защото ползвате точно толкова материал, за колкото плащате и получавате точно толкова топлина, колкото гориво потребявате.
    Ниските цени на продукта
    Пелетите се характеризират с относителна стабилност на цените, за разлика от другите енергийни източници. Това е така, защото последните не могат да се възобновяват отново в природата, а от степента им  на изчерпване като ресурс зависи и колебанието на тяхната пазарна стойност.
    Лесно съхранение
    Пелетите се съхраняват на сухо място с постоянна температура, тъй като се характеризират с висока хигроскопичност. Освен това заемат по-малко площ.
    Екологичен и безвреден продукт
    Този продукт се произвежда чрез високотехнологичен процес, наречен пелетиране. Процедурата  се състои в пресоването на биомаса и нагряването й до получаване на естественото вещество в дървесината – лигнин. В състава на пелетите не се използват вредни добавки, материали с меламинови частици или боядисано дърво, защото при изгаряне на топливните гранули ще се отделят вредни емисии. Биопродуктът е изцяло подходящ при употребата му за отопление в бита, при приготвяне на барбекю и при хора с алергични пристъпи.
    Съвършена технология на отопление
    Котелното оборудване на пелети се характеризира с иновативен дизайн и автоматизация на процеса при изгаряне. Различни датчици следят за режима на работа, могат предварително да се настроят или да се задействат дистанционно чрез  SMS от мобилен телефон. Не трябва да се пропуска факта, че при обгарянето на гранулите е премахната оцетната киселина, за да се забавят по-дълго време естествените корозиционни процеси на пелетния котел.
Още пелетни котли, може да откриете тук: http://eurotherm.org/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%81-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0/%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8.html
    Убедете се в неоспоримите качества на биогоривото пред конвенционалните източници на енергия-уют, топлина, разумни цени! Предпочитайки пелетите, вие инвестирате в бъдещето на планетата за нашите деца!

Фев 12 '16 · 0 коментари · Тагове: пелети, котли, камици

Най-търсените мъжки часовници Hugo Boss Orange


Часовници HugoBoss Orange са за тези, които предпочитат спокойния подход в живота. Часовници с ежедневен външен вид, което в никакъв случай не влияе на индивидуалността и високото им качество. Ако сте спортно изглеждащ господин, който има младежко излъчване, е крайно време да закупите часовник BOSS Orange. По-долу ви представяме някои от най-продаваните модели на марката, които ще ви помогнат да направите избор.


1.Мъжки часовник Hugo Boss Orange 1513009

Моделът 1513009 е с висококачествена текстилна каишка в цвят военно зелено. Този здрав часовник притежава сив корпус с йонно покритие от неръждаема стомана и сива метална катарама. Това е най-големият от часовниците в линията Orange, с диаметър от 50 мм. Сивият циферблат има текстурирана повърхност и е брандиран с логото Boss, отпечатано в ярко оранжево. Часовите индекси и стрелките са във военно-зелен цвят, като каишката. Часовникът използва кварцов механизъм и е устойчив до 3 АТМ под вода.


2. Мъжки часовник Hugo Boss Orange 1513001

BOSS Orange 1513001 е часовник за мъже, поради своя хладен и мъжествен дизайн. Череният корпус и верижка от неръждаема стомана предоставят остър, но атрактивен контраст с оранжевите акценти разположени върху циферблата. Подобно на описания по-горе модел, този също е брандиран с оранжево лого, като при него и индексите са в оранжево. Както е подходящо за мъжествен му вид и усещане, допринася извънгабаритния корпус с диаметър 48 мм. Часовникът използва кварцов механизъм с три стрелки, които лесно можете да се наблюдавате през минерал-кристалното стъкло, което е устойчиво на надраскване.


3.Мъжки часовник Hugo Boss Orange 1512998

Сивото може да бъде мрачен цвят, но когато се свърже с оранжево, цялостния вид може да стане свеж и жизнен, както се вижда на този часовник. Моделът BOSS Orange 1512998 е с корпус от неръждаема стомана с диаметър 42 мм. Стилната каишка от найлон е също в сиво и оранжево, допълвайки сиво-оранжевата комбинацията на циферблата. Цветът на панела, който също е сива, се съчетава добре с цялостната цветова схема на часовника. Този спортен часовник е водоустойчив до дълбочина от 30 метра(3 АТМ).


Цялата колекция часовници Hugo Boss Orange може да разгледатe на https://timezone24.bg/hugo-boss.

Въпросът е повече реторичен и дори провокативен. Едва ли има човек, който да предпочете зъболечение пред профилактика, която може да го спаси от зъболекарския кабинет. Или поне да намали посещенията в него.

Освен превантивната грижа за зъбите си, е необходимо да следим състоянието им редовно при специалист.

Посещавайки редовно стоматолога си за профилактичен преглед, той може да забележи и улови навреме зараждащ се проблем в зъб. Така ще предотврати по-сериозно наложително зъболечение по-късно.

Как да се спасим от така плашещото ни зъболечение?

Най-доброто и безобидно средство за това е профилактиката.

В какво се състои профилактиката?

От едната страна сме ние – правилна грижа и дентална хигиена.

А от другата страна е денталният специалст - с редовни профилактични прегледи, на които ще може да установи навреме и предотврати по-нататъшно зъболечение.

Правилната грижа за зъбите ни е много семпло, но изключително важно нещо за денталното ни здраве.

Какво включва правилната грижа и профилактиката на зъбите ни?

Първото и основно нещо е редовното почистване на зъбите - сутрин и вечер – с подходяща четка и паста за зъби. Това така просто дело спестява много бъдещи проблеми и евентуално неприятно зъболечение. Специалистите препоръчват четка с възможно по-мек косъм и профилактична паста за зъби. Специалните пасти за зъби (избелващи, лечебни) е добре да се използват при препоръка от стоматолог, според състоянието на зъбите.

Зъбният конец е друг ключов помощник в профилактиката на зъбите ни. Веднъж дневно, почиствайки междузъбното пространство, запазваме зъбите си здрави и предотвратяваме възможни проблеми и зъболечение по-нататък във времето. Един от най-неприятните и трудно лечими проблеми е пародонтозата. Това е заболяване, което се дължи именно на бактериите, повреждащи зъбите в междузъбното пространство.Повече за него, може да научите тук: http://stomcenter.bg/paradontit

Профилактични прегледи при стоматолог – колко често?

Редовните прегледи при стоматолог са едно от най-важните условия, за да запазим здравето на зъбите си по-дълго и за да си спестим зъболечение на развил се проблем. Профилактичните прегледи ни спестяват и време, и пари, и нерви, и разбира се проблеми със зъбите по-нататък. Препоръчително е да се подлагаме на профилактични прегледи при зъболекар на всеки шест месеца. А ако е назначено зъболечение, то да не се отлага, а да се предприеме незабавно. То ще спести усложнения и по-сериозни проблеми.

Много хора отлагат посещения при зъболекар, дори и с профилактични цели. Но така отлагат и лесното разрешаване на зародилите се проблеми. А те, на по-късен етап, биха станали доста по-сложни и биха довели до по-сложно и по-скъпо зъболечение. Такова лечение в никакъв случай не би било по-леко от нито един профилактичен преглед.

Обикновено причината хората да избягват посещенията при зъболекар, дори и с профилактична цел, е страхът.

Много хора направо изпитват ужас при мисълта за стоматологичния стол. Най-често това е свързано със спомени от болезнени процедури в миналото. Заради страха да не изпитат тази болка пак, те отлагат посещенията си при зъболекар. Дори да знаят, че имат проблемен зъб, те все пак не отиват на преглед, а с времето проблемът се задълбочава и зъболечението може да стане още по-тежко.

Днес обаче тези ужасни сцени и болезнени манипулации са повече мит, отколкото реалност. Съвременната техника и технологии са направили дори и сложните манипулации възможно най-безболезнени. Докато хората се доверят и уверят в това обаче, ще мине малко време. Повечето съвременни кабинети днес са насочени към удобството на пациента и го предразполагат да се отпусне. Обстановката, техниката и подходът на стоматолога оказват влияние върху психологическата нагласа на пациента. Затова в съвременните клиники и стоматологични кабинети, се набляга много на тези фактори. Още при посрещането на пациента в кабинета, като и при прегледа, има значение какъв ще е подходът на зъболекаря. Той може или да го стресира, или да го предразположи към спокойствие и доверие.

Поведението и подходът на стоматолога е от огромно значение и при случаи на зъболечение. Когато сме предразположени психически, се настройваме много по-позитивно и спокойно към зъболечението и въобще посещението си в зъболекарския кабинет.


Стара планина, още известна под античното име Хемус, разделя условно страната ни на Северна и Южна България. Местният колорит изпъква с богата палитра от цветове - нежните отблясъци на слънчевите лъчи, живописната природа, извивките на склоновете. Без да изостават от тази спираща дъха гледка, хотелските комплекси в Стара планина са построени от естествени материали, за да носят духа на традицията. Само тук можете да се потопите в приятната българска атмосфера и да дадете на сетивата си неподозирани усещания!


Предложения за отдих

Хотелите в Стара планина са известни с балнео и лечебните процедури, които предлагат за доброто физическо и психическо състояние на организма. Древна легенда, свързана с местността „Карандила”, свидетелства за лечебните свойства на минералните извори. Историята разказва, че изнемощялите орли се къпели във водата и отново връщали силите си.

В спа центъра се предлагат още сауна, масаж с вулканични камъни, аромотерапия. Професионални фризьори и козметици полагат специални грижи за вашия външен вид.


За Свети Валентин

В ресторанта може да задоволите кулинарното си любопитство с национална кухня и автентични български рецепти. Менюто ви гарантира истинско гастрономическо преживяване. Обстановката е подходяща за вас и вашата половинка. В зимното време гостите предпочитат уютната камина към ресторанта.


Развлечения в свободното време

Към хотелите в Стара планина има добре оборудвани зали за боулинг, билярд, джаги и тенис на маса. За вашите аутдор активности може да наемете велосипед. Не пропускайте тази възможност, защото живописните пейзажи, свежият планински въздух, местният колорит въздействат силно върху сетивата на посетителите. Високите места се обитават от диви кози, а сред растителните видове рядко срещани са нежният еделвайс и балканското плюскавиче.

През местността Рай минава река Пръскалка на 1700 м надморска височина. Те дават наименованието на единствения по рода си водопад Райското пръскало. В национален парк „Балкан” пък се намира резерват „Джендема”. Засиленият интерес към туризма в Стара планина се дължи на многообразието от природни обекти.

Пригушени в нежната прегръдка на Стара планина, хотелите ви приканват да усетите чара на почивката сред природата. Сякаш времето е спряло, за да се насладите на всички услуги и атракции, които предлагат комплексите. Сетивата ви копнеят за магията на преживяването!


Освен многобройни предложения в Стара Планина, още може други варианти за почивка за празника, може да намерите тук:http://www.onfire.bg/bg/offers/category/153/14ti-fevruari.html

Страници: 1 2 »