Loading...

Социалната мрежа на България

3-ти март в клуб хотел Мурите, Разлог от блога на georgi georgiev

Повярвайте, мнозина очакват с нетърпение групата почивни, предвидени около националния празник 3- ти март. Натовареното ежедневие, стресът и непрекъснато състезание с времето в един момент идват в повече и нуждата от почивка и презареждане се оказва изключително крещяща. Точно заради това Клуб Хотел Мурите в Разлог се е погрижил да изготви прекрасна оферта, която ще задоволи всеки вкус и нужда.

Хотелът в сумата 225.40лв са включени 3 нощувки, съчетани с ол-инклузив база и празнична вечеря. В допълнение е възможността да се използва басейн, затоплен до 29 градуса, парна баня и джакузи. Заявявайки желанието си да се възползвате от празничната оферта, можете да отпуснете умореното си тяло в сауната, да опитате здравословното влияние на парната баня и да стегнете мускулите в модерния фитнес център. Можете да разчитате на безжична връзка с интернет на територията на целия хотел.

Офертата може да бъде намерена на следния адрес: http://www.onfire.bg/bg/offers/Atraktivno-predlozhenie-za-3ti-mart-v-RAZLOG-Klub-hotel-MURITE-4-3-ili-4-noshtuvki-na-baza-All-Inclusive--Praznichna-vecherya-s-programa.html

Според правилата на хотела закуската се осъществява в интервала от 7.30 до 10 ч. Включено е богато разнообразие от варианти за закуска- тестени и зърнени закуски, яйца, колбаси, плодове, млечни продукти, мед, конфитюри, течен шоколад и различни видове сладка.

Обядът се на ваше разположение от 12 до 14 ч. като бюфетът е интернационален. Можете да изберете подходящата за вас салата, супа, основно ястие. Готвачите са помислили за всички свои клиенти- предвидени са месни и постни ястия. Всеки може да избере подходящата гарнитура, подходящите плодове, зеленчуци и десерт.

Във времето между 16 и 17ч е предвидено едно междинно хранене за тези, които държат на редовното хапване. В този интервал се предлагат сандвичи, дребни сладки, плодове- нещо съвсем леко, за да можете после да се насладите на вечерята.

Вечерята започва в 18.30 и продължава до 21ч.Отново се предлагат интернационални ястия, постни и месни. Можете да изберете топла или студена гарнитура към основното ястие. Да хапнете предпочитаната салата и да приключите храненето си с плод или десерт.

По отношение на напитките се предлага изцяло български алкохол, безалкохолни напитки, минерална вода и топли напитки, направени от автомат.

За празничната вечер е предвидена изключително богата и разнообразна блок маса, както и музикална програма с жива музика. Предвидени са и множество изненади за почиващите.

Определено няма да сгрешите, ако вдигнете телефона и направите резервацията си още сега.




Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От georgi georgiev
Добавено Мар 1 '16

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви