Loading...

Социалната мрежа на България

Милан стартира кошмарно новия сезон в Серия А от блога на Misho Kolev

Отбора на Милан отново разочарова всички свой фенове, след като на старта на новия сезон в Серия А, момчетата на Масимо Алегри допуснаха срамна загуба с новака в първенството Верона. Верона успяха без особени затруднения с два гола на Тони да спечелят първите си три точки за Серия А, а Милан си тръгнаха с подвита опашка при резултат 2-1.

Тази първа загуба вероятно ще се отрази доста негативно върху целия отбор. Освен това съвсем скоро Милан ще играят много важен мач за влизане в Шампионска лига срещу опасния тим на ПСВ.

Масимо Алегри не скри пред медийте разочарованието си, което изпита при тази първа среща. Освен него разочаровани останаха и многобройните тифози на отбора, заедно със заложилите тлъсти суми на предложения от букмейкърите коефициент от 1,80 за победа на Милан. Никой не се съмняваше, че Милан ще победи и ако тази първа среща беше срещу, който и да било друг отбор, то Верона не трябваше да отмъкнат трите точки именно от Милан.

Като обобщение, за тези, които не са успели да проследят мача, играта на Милан бе такава каквато трябва да бъде само 10 минути, когато падна и попадението в тяхна полза.

Интересното обаче предстой и то е интересния коефициент за победа на Милан при следващия им двубой от втория кръг на надпреварата, където Милан срещат като домакини отбора на Каляри! В този предстоящ на 01 септември 2013 мач, Милан са определени за тотален фаворит с коефициент за тяхната победа не надвишаващ 1,30.

С добра изява се отличава Андреа Поли, но новото попълнение няма как сам да побеждава, затова Милан трябва да играе с малко по-голяма увереност.

За Алегри тежките задачи тепърва предстоят. В първия мач на отбора в Шампионска лига, не се случи нещо кой знае какво, но пък Милан успяха да отмъкнат ценен гол на чужд терен, което неизменно ще им помогне за реванша на Сан Сиро.

ПСВ обаче са опасен отбор и макар в тимът да играят предимно млади играчи, то те стоят много добре на терена и Милан имаха късмет. Милан са приети за фаворити, което не е случайно, защото макар и да играят твърде колебливо в Серия А, то в Шампионска лига играчите на Алегри винаги са били стабилен отбор. Коефициентите вече са налични и повече за мача и ставките можете да научите в сайта на Bet365 и в Sportbul.net!

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От Misho Kolev
Добавено Авг 25 '13

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: 5 (1)

Архиви