Loading...

Социалната мрежа на България

misho_kolev

Златния швед - "Златан Ибрахимович" ще се подвизава като централен нападател във френския тим на Париж Сейнт Жармен поне още един сезон. Високия таран съвсем наскоро е приел новите условия по договора си и го е удължил с точно една година, което означава, че до лятото на 2016 година той ще се състезава за парижани.

Не се съобщава каква заплата си е предоговорил 31 годишния Ибрахимович, но със сигурност ще има увеличение. Към настоящия момент Ибра се подписва за малко повече от милион евро на месец, а след като влезе в сила новия контракт, сумата ще стане поне с 30 процента повече.

Ибрахимович е сочен за един от топ нападателите в Лига 1 на Франция, като той и Кавани  са двамата вероятни носители на титлата - Голмайстор на Лига 1. Златан успя да отбележи точно 31 гола за отбора си през сезон 2012/2013, като така спомогна ПСЖ да стане шампион и да завърши на първо място с убедителна разлика от дванадесет точки пред втория Олимпик Марсилия и на цели 26 точки от третия Лион.

Към настоящия момент ПСЖ отново оглавява временното класиране, но изявите на клуба не са толкова категорични, така както сме ги виждали през миналата година. Възможно е силите към момента да са пренасочени и повече към Шампионска лига, която цел е цел на повечето големи европейски отбори.

Мечтата на собствениците на ПСЖ несъмнено сега е вече към Шампионска лига и така мечтаната титла, макар че там конкуренцията е убийствена и едва ли ПСЖ имат шанс да се доберат и до четвърт финалите, макар че тръгнаха добре в изминалите мачове от груповата фаза.

В Лига 1 изиграха до момента седем мача, в който записаха победа срещу Нант, Гингам, Бордо и Валансиен и равенства с Аячо, Монако и Монпелие. Предстоят интересни мачове срещу Лион, Марсилия, Сент Етиен и останалите по-сериозни отбори.

Не пропускайте всяка една среща на ПСЖ, която се излъчва директно в сайта на Bet365, а в http://sportbul.net/ редовно пускат интересни прогнози за мачовете на отбора!
Сеп 25 '13 · 0 коментари · Тагове: псж, ибрахимович