Loading...

Социалната мрежа на България

misho_kolev

Новак Джокович започна да защитава титлата си от Монте Карло Ролекс Мастърс след като буквално смачка Алберт Монтанес само за 45 минути с резултат от 6-1 6-0.

 

Сърбинът изигра първия си за сезона мач на клей-корт. На него почти не му трябваше време, за да се нагоди към промяната на настилката. Той се изправи срещу един посредствен испански опонент. Разликата в класите си пролича и бе очевидно, че ще видим разгром. Така и стана. Мачът приключи само в два сета.

 

Монтанес се наслади на единствения си малък успех в самото началото на мача. Това стана след като той случайно успя да вземе гейм от Джокович в първия сет. Резултатът стана 1-1 и от там нататък Алберт угасна.

 

След това успя да си спечели равенство в следващия гейм, но Джокович успя да си вземе сервиса. След това последваха 10 поредни гейма, които му донесоха нужните точки и успешен разгром над испанеца.

 

Джокович трябваше да спаси общо четири брейк точки, но Монтанес не бе в състояние да създаде опасност и да се изправи на пътя му.

 

"Това беше моя първи мач на тази настилка след Роланд Гарос. Няма как да знаеш как ще реагираш и днес аз успях да загубя само един гейм. Така че, няма много неприятни неща, които мога спомена за играта си.“

 

Новак Джокович е човекът, който прекрати 8-годишната печеливша серия на Рафаел Надал след като го победи на финала през последната година. Той е на път да стане първият играч, който ще спечели требъл Индиан Уелс-Маями-Монте Карло Мастърс в една и съща година.

 

Давид Ферер, който в схемата е поставен под 6-ти номер, също успя да си спечели голяма победа във Вторник срещу Джереми Чарди. Той показа мощта си на клей и резултатът в края на мача бе 6-3, 6-0.


Четете много тенис прогнози и прогнози на футболни мачове оттук

Апр 16 '14 · 0 коментари · Тагове: тенис, прогнози
Избора на бебешка количка определено е трудно начинание, затова ще ви помогнем с представянето на един нов модел - Zippy Sport. Тази бебешка количка се отличава от повечето модели с интуативен дизайн, интересни цветове, много функции и най-вече надеджност и сигурност.

Тази количка можете да използвате съвсем спокойно както през летните дни, така и през студените зимни месеци. Зипи е специално пригодена за климатичните условия в България, затова е и предпочитан избор, тъй като във всички случай, ще ви е необходима количката както за летен, така и за зимен сезон, защото до година и половина, тя е задължителен аксесоар за всяко семейство, а дори и до 3 годишнината на вашето дете.
Не трябва да се притеснявате относно сигурността на изработката на количката, защото може да сте сигурен, че тя е изпитана и проверена съгласно препоръките на лекари , педиатри и други специалисти в тази област.

Количката е много лека, благодарение на изработеното изцяло от алуминии шаси, и разходката с нея може да ви достави само и единствено удоволствие. Модела трудно ще намерите в моловете и детските магазини, но затова пък вносителя на тази марка е направил специален сайт за България и можете да си я вземете с безплатна доставка ако натиснете тук.

Количката Zippy Sport можете да закупите още при раждане на вашето дете, защото тя е предназначена за ползване още от самото раждане на вашето дете. Кошчето за новородено е така направено, че може да се изпозлва както за пренасяне, така и за люлка за преспиване. Снабдено е с вентилационни отвори и със сенник. Другия кош, с който е оборудвана количката - летния кош, притежава същите характеристики, но и има мрежа, по голям е, може да се обръща по посока или обратно на движението, като за предпазни мерки е добавен пет точков предпазен колан с меки и удобни подложки.

Гумите на количката могат да се помпят и регулират съобразно терена, през който преминавате в голяма част от ежедневието си. За този ценови диапазон, за който се предлага бебешката количка вие получавате много повече откъдето и да било. Имате на разположение кошче за новородено, покривало за детето, лятно кошче плюс допълнително покривало само за него, заедно с чанта, кош за пазаруване, зимен кош и дъждобран! Не се колебайте, посетете Детски Магазин Детски Свят и се оборудвайте!
В среща от 18-тия кръг от българското футболно първенство отбора на Левски посреща гостите от Литекс в битка за челните позиции на класирането. За разлика от доста други случай,обаче предимството е на страната на ловчанлии, които имат аванс от 9 точки пред сините. Последният сблъсък между сини и оранжеви беше през август и завърши при равен 1:1 с голове на Уилмар и Гари Родригес от дузпа.

Домакините от Левски София имат до момента 28 точки и заемат 6-тa позиция в класирането на родната „А група” с постигнати до момента 8 победи, 4 равни и 5 загуби и с голова разлика 26:16.  Сините се намират в непостоянна форма, като за последните 5 двубоя, имат 3 успеха и 2 поражения. От посочената статистика ясно личи, че това е един от най-тежките, а може би най-трудния сезон за Левски от последните 10-на години. Отбора е допуснал до тук твърде много голове за изминалите едва 17 мача, а загубите и пораженията също са доста. Тима вече изостава с цели 12 точки от лидера и шампион Лудогорец. В последния кръг Родригес и компания загубиха от Берое като гости с 1:0 и прекъснаха серия от 3 поредни победи.  В предстоящия сблъсък тима ще трябва да опита всичко за да победи ловчанлии в директния мач за да се приближи до техния точков актив и така да застраши тимовете в челото.

Гостите са в чудесна форма, като в последните 5 мача имат  4 победи във всички турнири, които участват. Иначе пък броя на поредните такива в момента са 3. Литекс  заемат 2-ра позиция  с актив от 37 точки след 11 успеха, 4 хикса и 2 поражения. Головата разлика на Литекс е 39:16, което е доста добре, за сметка на техния противник в предстоящия двубой. Разбира се 2 от споменатите 3 поред победи в момента, футболистите от Ловеч постигнаха в турнира за Купата на България след успехи на скромния тим на Созопол. Общия резултат от мачовете е 8:1, а Литекс нямаха никакви проблеми. Между двата турнирни двубоя пък оражневите срещнаха Пирин Гоце Делчев в мач от първенството и ги победиха 6:2. След отбелязаните 14 гола за две седмици смятаме че Литекс няма да имат много проблеми да реализират и срещу сините от Левски.

Крайният знак в случая би бил доста рисков, затова ви препоръчваме прогноза с брой попадения, като най-високите коефициенти за двубоя предлагани от Спортингбет можете да видите ако кликнете тук.
Ное 21 '13 · 0 коментари · Тагове: литекс, левски
Златния швед - "Златан Ибрахимович" ще се подвизава като централен нападател във френския тим на Париж Сейнт Жармен поне още един сезон. Високия таран съвсем наскоро е приел новите условия по договора си и го е удължил с точно една година, което означава, че до лятото на 2016 година той ще се състезава за парижани.

Не се съобщава каква заплата си е предоговорил 31 годишния Ибрахимович, но със сигурност ще има увеличение. Към настоящия момент Ибра се подписва за малко повече от милион евро на месец, а след като влезе в сила новия контракт, сумата ще стане поне с 30 процента повече.

Ибрахимович е сочен за един от топ нападателите в Лига 1 на Франция, като той и Кавани  са двамата вероятни носители на титлата - Голмайстор на Лига 1. Златан успя да отбележи точно 31 гола за отбора си през сезон 2012/2013, като така спомогна ПСЖ да стане шампион и да завърши на първо място с убедителна разлика от дванадесет точки пред втория Олимпик Марсилия и на цели 26 точки от третия Лион.

Към настоящия момент ПСЖ отново оглавява временното класиране, но изявите на клуба не са толкова категорични, така както сме ги виждали през миналата година. Възможно е силите към момента да са пренасочени и повече към Шампионска лига, която цел е цел на повечето големи европейски отбори.

Мечтата на собствениците на ПСЖ несъмнено сега е вече към Шампионска лига и така мечтаната титла, макар че там конкуренцията е убийствена и едва ли ПСЖ имат шанс да се доберат и до четвърт финалите, макар че тръгнаха добре в изминалите мачове от груповата фаза.

В Лига 1 изиграха до момента седем мача, в който записаха победа срещу Нант, Гингам, Бордо и Валансиен и равенства с Аячо, Монако и Монпелие. Предстоят интересни мачове срещу Лион, Марсилия, Сент Етиен и останалите по-сериозни отбори.

Не пропускайте всяка една среща на ПСЖ, която се излъчва директно в сайта на Bet365, а в http://sportbul.net/ редовно пускат интересни прогнози за мачовете на отбора!
Сеп 25 '13 · 0 коментари · Тагове: псж, ибрахимович
Отбора на Милан отново разочарова всички свой фенове, след като на старта на новия сезон в Серия А, момчетата на Масимо Алегри допуснаха срамна загуба с новака в първенството Верона. Верона успяха без особени затруднения с два гола на Тони да спечелят първите си три точки за Серия А, а Милан си тръгнаха с подвита опашка при резултат 2-1.

Тази първа загуба вероятно ще се отрази доста негативно върху целия отбор. Освен това съвсем скоро Милан ще играят много важен мач за влизане в Шампионска лига срещу опасния тим на ПСВ.

Масимо Алегри не скри пред медийте разочарованието си, което изпита при тази първа среща. Освен него разочаровани останаха и многобройните тифози на отбора, заедно със заложилите тлъсти суми на предложения от букмейкърите коефициент от 1,80 за победа на Милан. Никой не се съмняваше, че Милан ще победи и ако тази първа среща беше срещу, който и да било друг отбор, то Верона не трябваше да отмъкнат трите точки именно от Милан.

Като обобщение, за тези, които не са успели да проследят мача, играта на Милан бе такава каквато трябва да бъде само 10 минути, когато падна и попадението в тяхна полза.

Интересното обаче предстой и то е интересния коефициент за победа на Милан при следващия им двубой от втория кръг на надпреварата, където Милан срещат като домакини отбора на Каляри! В този предстоящ на 01 септември 2013 мач, Милан са определени за тотален фаворит с коефициент за тяхната победа не надвишаващ 1,30.

С добра изява се отличава Андреа Поли, но новото попълнение няма как сам да побеждава, затова Милан трябва да играе с малко по-голяма увереност.

За Алегри тежките задачи тепърва предстоят. В първия мач на отбора в Шампионска лига, не се случи нещо кой знае какво, но пък Милан успяха да отмъкнат ценен гол на чужд терен, което неизменно ще им помогне за реванша на Сан Сиро.

ПСВ обаче са опасен отбор и макар в тимът да играят предимно млади играчи, то те стоят много добре на терена и Милан имаха късмет. Милан са приети за фаворити, което не е случайно, защото макар и да играят твърде колебливо в Серия А, то в Шампионска лига играчите на Алегри винаги са били стабилен отбор. Коефициентите вече са налични и повече за мача и ставките можете да научите в сайта на Bet365 и в Sportbul.net!
Авг 25 '13 · 0 коментари · Тагове: милан, sportbul