Loading...

Социалната мрежа на България

Новак Джокович размаза Алберт Монтанес във втория сет в Монте Карло от блога на Misho Kolev

Новак Джокович започна да защитава титлата си от Монте Карло Ролекс Мастърс след като буквално смачка Алберт Монтанес само за 45 минути с резултат от 6-1 6-0.

 

Сърбинът изигра първия си за сезона мач на клей-корт. На него почти не му трябваше време, за да се нагоди към промяната на настилката. Той се изправи срещу един посредствен испански опонент. Разликата в класите си пролича и бе очевидно, че ще видим разгром. Така и стана. Мачът приключи само в два сета.

 

Монтанес се наслади на единствения си малък успех в самото началото на мача. Това стана след като той случайно успя да вземе гейм от Джокович в първия сет. Резултатът стана 1-1 и от там нататък Алберт угасна.

 

След това успя да си спечели равенство в следващия гейм, но Джокович успя да си вземе сервиса. След това последваха 10 поредни гейма, които му донесоха нужните точки и успешен разгром над испанеца.

 

Джокович трябваше да спаси общо четири брейк точки, но Монтанес не бе в състояние да създаде опасност и да се изправи на пътя му.

 

"Това беше моя първи мач на тази настилка след Роланд Гарос. Няма как да знаеш как ще реагираш и днес аз успях да загубя само един гейм. Така че, няма много неприятни неща, които мога спомена за играта си.“

 

Новак Джокович е човекът, който прекрати 8-годишната печеливша серия на Рафаел Надал след като го победи на финала през последната година. Той е на път да стане първият играч, който ще спечели требъл Индиан Уелс-Маями-Монте Карло Мастърс в една и съща година.

 

Давид Ферер, който в схемата е поставен под 6-ти номер, също успя да си спечели голяма победа във Вторник срещу Джереми Чарди. Той показа мощта си на клей и резултатът в края на мача бе 6-3, 6-0.


Четете много тенис прогнози и прогнози на футболни мачове оттук


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От Misho Kolev
Добавено Апр 16 '14

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви