Loading...

Социалната мрежа на България

Защо да изберем бебешка количка с марка Zippy Sport от блога на Misho Kolev

Избора на бебешка количка определено е трудно начинание, затова ще ви помогнем с представянето на един нов модел - Zippy Sport. Тази бебешка количка се отличава от повечето модели с интуативен дизайн, интересни цветове, много функции и най-вече надеджност и сигурност.

Тази количка можете да използвате съвсем спокойно както през летните дни, така и през студените зимни месеци. Зипи е специално пригодена за климатичните условия в България, затова е и предпочитан избор, тъй като във всички случай, ще ви е необходима количката както за летен, така и за зимен сезон, защото до година и половина, тя е задължителен аксесоар за всяко семейство, а дори и до 3 годишнината на вашето дете.
Не трябва да се притеснявате относно сигурността на изработката на количката, защото може да сте сигурен, че тя е изпитана и проверена съгласно препоръките на лекари , педиатри и други специалисти в тази област.

Количката е много лека, благодарение на изработеното изцяло от алуминии шаси, и разходката с нея може да ви достави само и единствено удоволствие. Модела трудно ще намерите в моловете и детските магазини, но затова пък вносителя на тази марка е направил специален сайт за България и можете да си я вземете с безплатна доставка ако натиснете тук.

Количката Zippy Sport можете да закупите още при раждане на вашето дете, защото тя е предназначена за ползване още от самото раждане на вашето дете. Кошчето за новородено е така направено, че може да се изпозлва както за пренасяне, така и за люлка за преспиване. Снабдено е с вентилационни отвори и със сенник. Другия кош, с който е оборудвана количката - летния кош, притежава същите характеристики, но и има мрежа, по голям е, може да се обръща по посока или обратно на движението, като за предпазни мерки е добавен пет точков предпазен колан с меки и удобни подложки.

Гумите на количката могат да се помпят и регулират съобразно терена, през който преминавате в голяма част от ежедневието си. За този ценови диапазон, за който се предлага бебешката количка вие получавате много повече откъдето и да било. Имате на разположение кошче за новородено, покривало за детето, лятно кошче плюс допълнително покривало само за него, заедно с чанта, кош за пазаруване, зимен кош и дъждобран! Не се колебайте, посетете Детски Магазин Детски Свят и се оборудвайте!

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш

Публикувай

От Misho Kolev
Добавено Ное 23 '13

Тагове

Рейтинг

Оцени:
Общо: (0)

Архиви