Loading...

Социалната мрежа на България

https://grabnete.com/produkt/lifting/ от блога на Dimitrova

Устройство за радиочестотен лифтинг на лице и шия е многофункционално устройство, предназначено за третиране на зони по лицето и шията. То може да помогне за подмладяване и съживяване на кожата, като изглажда фините линии, избистря тена и изсветлява пигментните петна. Това устройство съчетава различни технологии за ефективно регенериране на кожата на лицето и шията. Моделът съчетава четири основни ефекта: Мезопорация/безиглена мезотерапия - иновативен, ефективен метод за транспортиране на активни съставки дълбоко в кожата без нараняване. Електромускулна стимулация - активира производството на колаген, като прави кожата ви по-еластична; също така намалява фините бръчки, като прави кожата ви мека и гладка. Електропорация - подобрява пропускливостта на кожата под въздействието на електрически импулси; улеснява преминаването на хиалуронова киселина или колаген дълбоко в слоевете на кожата. Радиочестотен лифтинг - ускорява синтеза на нов колаген, подобрява кръвообращението и стимулира метаболизма. Кожата става еластична; свежа и сияйна.

Радиочестотен лифтинг (RF) - Ускорява синтеза на нов колаген, подобрява кръвообращението и засилва метаболизма. Кожата става еластична, свежа и сияйна.

Фотонна (LED) терапия със 6 дължини на вълната:

Червена светлина (620 ± 10 nm) - изглажда фините бръчки и има анти-ейдж действие. Подпомага регенерирането на колаген в клетките и повишава еластичността на кожата.
Зелена светлина (520nm ± 10 nm) - Намалява производството на меланин, което помага за избистряне на тена и изсветляване на петната. Терапията е много подходяща за зачервявания и пигментни петна.
Синя светлина (620 nm ± 10 nm) - Подходяща терапия за кожа склонна към акне и омазняване.
Жълта светлина (590nm ± 10 nm) - ревитализира и тонизира кожата.
Розова светлина (700nm ± 10 nm) - за избелване и избистряне на тена.
Премигваща розова светлина: помага за абсорбирането на активните съставки от кожата.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш