Loading...

Социалната мрежа на България

Grabnete

Впецатлете я  с подарък за Свети Валентин, който винаги ще помни! 

Покажете своята привързаност и любов, кото  с красив персонализиран подарък. От скъпоценни камъни до спа дни, романтични бягства до персонализирани подаръци, има огромни възможни резултати за разглеждане.

 

Мислете за нейните желания и хобита, когато избирате подарък, независимо дали е почитател на модата, излетите или нощните клубове. Бижу, което тя ще носи постоянно, страхотен спа ден, за да се отпусне, искрено бягство на място, което най-дълго е искала да посети, или персонализиран подарък, който ще й помогне да си спомня вашата привързаност всеки път, когато тя го погледне.

 

Направете този Свети Валентин запомнящ момент, който тя да си спомня с подарък, който ще й покаже точно ценна тя за вас. Изненадайте  я с умен и искрен подарък, който ще я остави без дъх. Покажете й своето обожание и я накарайте да се почувства изключителна този Свети Валентин с идеалния подарък за нея.

За личен щрих помислете за подарък по поръчка, като фотоалбум, пълен със снимки на вашите специални моменти заедно, сърдечно любовно писмо или уникално произведение на изкуството, което знаете, че тя ще хареса.

 

Направете този Свети Валентин незабравим с обмислен и романтичен подарък, който ще я остави без думи. Покажете й любовта и признателността си и я накарайте да се почувства специална с перфектния подарък за Свети Валентин. Не чакайте повече, изберете нещо специално и я помете от крака този Свети Валентин


Устройство за радиочестотен лифтинг на лице и шия е многофункционално устройство, предназначено за третиране на зони по лицето и шията. То може да помогне за подмладяване и съживяване на кожата, като изглажда фините линии, избистря тена и изсветлява пигментните петна. Това устройство съчетава различни технологии за ефективно регенериране на кожата на лицето и шията. Моделът съчетава четири основни ефекта: Мезопорация/безиглена мезотерапия - иновативен, ефективен метод за транспортиране на активни съставки дълбоко в кожата без нараняване. Електромускулна стимулация - активира производството на колаген, като прави кожата ви по-еластична; също така намалява фините бръчки, като прави кожата ви мека и гладка. Електропорация - подобрява пропускливостта на кожата под въздействието на електрически импулси; улеснява преминаването на хиалуронова киселина или колаген дълбоко в слоевете на кожата. Радиочестотен лифтинг - ускорява синтеза на нов колаген, подобрява кръвообращението и стимулира метаболизма. Кожата става еластична; свежа и сияйна.

Радиочестотен лифтинг (RF) - Ускорява синтеза на нов колаген, подобрява кръвообращението и засилва метаболизма. Кожата става еластична, свежа и сияйна.

Фотонна (LED) терапия със 6 дължини на вълната:

Червена светлина (620 ± 10 nm) - изглажда фините бръчки и има анти-ейдж действие. Подпомага регенерирането на колаген в клетките и повишава еластичността на кожата.
Зелена светлина (520nm ± 10 nm) - Намалява производството на меланин, което помага за избистряне на тена и изсветляване на петната. Терапията е много подходяща за зачервявания и пигментни петна.
Синя светлина (620 nm ± 10 nm) - Подходяща терапия за кожа склонна към акне и омазняване.
Жълта светлина (590nm ± 10 nm) - ревитализира и тонизира кожата.
Розова светлина (700nm ± 10 nm) - за избелване и избистряне на тена.
Премигваща розова светлина: помага за абсорбирането на активните съставки от кожата.

Това е сезонът за подаръци. Независимо дали се впускате в Grabnete.com, за да вземете подаръци в последния момент, или се разхождате по магазините, за да изпълните списъка с подаръци, това ръководство за подаръци ще ви помогне да започнете – или да завършите този празничен сезон.

Подаръци за вашите колеги.

Те са там за вас през цялата година, така че празниците са чудесно време да покажете благодарността си.

 

Определете любимия им цвят и им дайте бутилки с вода за многократна употреба или лак за нокти.

 Какво ги интересува най-много?

Вземете тематичен календар или книга , масичка за кафе. Ако мислите по-практично, купете водоустойчиви хибридни ръкавици или ръчно изработени занаятчийски сапуни.

 

Запомнете: малките неща са важни. Свържете подаръка си с ръкописна картичка, в която благодарите за упоритата им работа през изминалата година.

За учителя

Кошниците с подаръци винаги са хит. Изберете от колекции от плодове и ядки, шоколад, пуканки, деликатеси и сирена – и дори вино.

Празнувайте с приятелите си

Те винаги са до вас ,когато имате нужда ,помогнете им да се почувстват празнично тази година

 

Винаги е забавно да получавате малки подаръци като грим,, нови продукти за грижа за кожата и балсам за устни. Grabneteчесто има пакети от тези артикули, така че можете да разделите пакетите между приятели.

 

Искате ли да похарчите малко повече?

Grabneteпредлага забавни аромати сапунени рози. Подаръчните карти ще зарадват всеки получател на подарък.

Фокусирайте се върху семейството

Всички празници са свързани със семейството.

 

Разчитайте на Grabnete.com за ръчно изработени подаръци включително бижута, роза в стъкленица , коледни топки със снимка и много други.

 

Популярните артикули включват детски играчки , джаджи , продукти за дома и много други

Дайте подарък на забавление или подарък показващ вашата любов и привързаност.

Поглезете своите домашни любимци

Не забравяйте вашите домашни любимци. При нас се предлагат селекция от легла за домашни любимци, храна, лакомства и играчки. Покажете любовта си към този, който е до вас безусловно през цялата година.

Наградете себе си

Един за теб, един за мен. Ако това е вашата философия за пазаруване на подаръци, не сте сами.

 

Няма по-добро време да се почувствате уютно – и да се поглезите – от празниците. От лосион до тример за вежди , антицелулитен масажор , масажна възглавница – вземете малко нещо само за вас.

 

Поне добавете  желаните от вас неща към списъка си с желания и случайно го оставете на кухненския плот. Никога не знаеш какво може да се случи.