Loading...

Социалната мрежа на България

Grabnete

Това е сезонът за подаръци. Независимо дали се впускате в Grabnete.com, за да вземете подаръци в последния момент, или се разхождате по магазините, за да изпълните списъка с подаръци, това ръководство за подаръци ще ви помогне да започнете – или да завършите този празничен сезон.

Подаръци за вашите колеги.

Те са там за вас през цялата година, така че празниците са чудесно време да покажете благодарността си.

 

Определете любимия им цвят и им дайте бутилки с вода за многократна употреба или лак за нокти.

 Какво ги интересува най-много?

Вземете тематичен календар или книга , масичка за кафе. Ако мислите по-практично, купете водоустойчиви хибридни ръкавици или ръчно изработени занаятчийски сапуни.

 

Запомнете: малките неща са важни. Свържете подаръка си с ръкописна картичка, в която благодарите за упоритата им работа през изминалата година.

За учителя

Кошниците с подаръци винаги са хит. Изберете от колекции от плодове и ядки, шоколад, пуканки, деликатеси и сирена – и дори вино.

Празнувайте с приятелите си

Те винаги са до вас ,когато имате нужда ,помогнете им да се почувстват празнично тази година

 

Винаги е забавно да получавате малки подаръци като грим,, нови продукти за грижа за кожата и балсам за устни. Grabneteчесто има пакети от тези артикули, така че можете да разделите пакетите между приятели.

 

Искате ли да похарчите малко повече?

Grabneteпредлага забавни аромати сапунени рози. Подаръчните карти ще зарадват всеки получател на подарък.

Фокусирайте се върху семейството

Всички празници са свързани със семейството.

 

Разчитайте на Grabnete.com за ръчно изработени подаръци включително бижута, роза в стъкленица , коледни топки със снимка и много други.

 

Популярните артикули включват детски играчки , джаджи , продукти за дома и много други

Дайте подарък на забавление или подарък показващ вашата любов и привързаност.

Поглезете своите домашни любимци

Не забравяйте вашите домашни любимци. При нас се предлагат селекция от легла за домашни любимци, храна, лакомства и играчки. Покажете любовта си към този, който е до вас безусловно през цялата година.

Наградете себе си

Един за теб, един за мен. Ако това е вашата философия за пазаруване на подаръци, не сте сами.

 

Няма по-добро време да се почувствате уютно – и да се поглезите – от празниците. От лосион до тример за вежди , антицелулитен масажор , масажна възглавница – вземете малко нещо само за вас.

 

Поне добавете  желаните от вас неща към списъка си с желания и случайно го оставете на кухненския плот. Никога не знаеш какво може да се случи.