Loading...

Социалната мрежа на България

Ремонт на едностаен апартамент в София от блога на Martin

Имате нужда от ремонт на едностаен апартамент в нова сграда или препродажба? Искате ли да преустроите дома си и да разширите пространството? Няма проблем!

Ние предоставяме строителни услуги на физически и юридически лица повече от 12 години. Извършваме козметични, чернови, дизайнерски или основни ремонти на апартаменти в София и Софийска област. На нашия уебсайт можете да се запознаете със снимки на извършената работа и да прочетете отзиви на клиенти.

Поръчайте ремонт на едностаен апартамент до ключ

Интериорната декорация и дизайн на малък апартамент има свои собствени модели. Всъщност в този случай е необходимо да се организират няколко зони наведнъж в малка площ: за почивка, хранене, сън, работа. А това често не е никак лесно.

Нашият дизайнер е добре запознат с всички нюанси на ремонта на едностайни  апартаменти. Той ще се радва да ви каже какви материали да изберете за декорация, какъв цвят и стил е по-добре да използвате в интериора. И също така помогнете да подредите правилно мебелите, да вземете елементи от декора.

С помощта на индивидуален дизайнерски проект можете предварително да си представите как ще бъде зонирано пространството с помощта на прегради, рафтове, цветни акценти и други дизайнерски трикове.

От дълго време успешно обновяваме и проектираме едностайни апартаменти, така че лесно можем да ви помогнем да направите вашето отворено пространство функционално за един или повече хора. Въпреки малкия си размер, апартаментът ще бъде удобен и уютен.

Разходите за ремонт
на едностаен апартамент в София

Нашата фирма има много разумни цени за ремонтни услуги. Можете да изчислите приблизителната сума на предстоящия ремонт на студио с помощта на онлайн калкулатора на уебсайта. Крайната цена ще зависи от няколко фактора: вида на работата и техния обем, сложност, довършителни материали. Затова се обявява след измервания и бюджетиране, след което се фиксира в договора и повече не се променя. Плащането на нашите строителни услуги се извършва на етапи: при факта на извършената работа и след подписване на акта за приемане от клиента.

Поръчайте ремонт на едностаен апартамент в компанията Ем Строй Ремонти и ще получите най-добрата комбинация от цена и качество!

 


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш